Vakantiehuis in Walcheren

Bekijk op onze website welk vakantiehuis in Zeeland het beste bij jou past. Is dat een twee-sterren vakantiehuis of juist een vijf-sterren accommodatie. Vanuit je appartement of vakantiehuis in Walcheren is het eenvoudig om deel te nemen aan activiteiten in Zeeland en gezellige dorpen en steden te bezoeken.

Bezoek de haven vanuit je vakantiehuis in Walcheren

Populaire vakantiehuizen - Walcheren

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Walcheren

Loading...

Wat te doen vanuit een vakantiewoning in Walcheren

Een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans mag niet ontbreken. Het is oorspronkelijk het educatiecentrum voor de Deltawerken, maar tegenwoordig zijn er attracties te vinden en leven er zeehonden waarmee shows worden gegeven. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. In juli vindt het tweedaagse festival Concert at Sea plaats. Bekende bands, zangers en zangeressen treden hier op de Brouwersdam op. Na een festivaldag is het heerlijk om thuis te komen in je vakantiewoning in Walcheren. Geniet na van een fantastische dag op uw terras of balkon.

Bezoek het vroegere eiland Walcheren in Nederland. Geniet van het strand, en ga er de dijk zien. Bij NOVASOL kun je fijne vakantiehuizen op Nederland huren. Walcheren was oorspronkelijk een van de eilanden in Zeeland. Maar nadat de enorme dijk gebouwd was werd het waterreservoir geleegd en nu kun je met droge schoenen naar het vasteland wandelen. Dat was het startschot voor een bloeiend vakantiegebied dat vandaag zeer populair is.

Jouw vakantiehuis in Walcheren

Iedere dag kan anders worden ingevuld als je in een NOVASOL vakantiewoning verblijft. Een ontspannende dag op het strand kan afgewisseld worden met een bezoek aan een stad vol historische bezienswaardigheden. Je bepaalt zelf hoe laat je opstaat, wanneer je eet en of je de maaltijd zelf bereidt in de goed uitgeruste keuken of een hapje buiten de deur eet. Dat is de vrijheid die je hebt bij een verblijf in een vakantiehuis of appartement in Zeeland.

Boek met NOVAOSL een vakantiehuis in Nederland in Walcheren en je zult overweldigd worden door de schoonheid van het strand en de ontspannen atmosfeer. Wij kunnen goed ingerichte vakantiehuizen en vakantiewoningen in dit fraaie gebied aanbieden. Walcheren heeft activiteiten voor groot en klein - ook als je op een tijdstip genoeg heeft van het strand. Binnen loopafstand van de huizen vind je alle vormen van amusement, bijv. minigolf, tennis, kitesurfing, en nog veel meer.

Wanneer je een huis bij NOVASOL huurt ben je er zeker van waar voor je geld te krijgen. Al onze huizen zijn grondig nagekeken om er zeker van te zijn dat onze gasten krijgen wat ze wensen. De standaard ligt tussen het fraaie maar meer bescheiden huis en het luxe huis met spa, pool en tennis.