Vakantiehuis in Zeewolde

Zeewolde is een mooie vakantiebestemming als je van watersport houdt. Na een paar uur wakeboarden of zeilen kun je uitrusten in je eigen vakantiehuis in hartje Flevoland. Een vakantiewoning in Zeewolde is perfect voor het verkennen van het gebied en het bekijken van de windmolens. De combinatie van het water, de bossen en de polders maakt Zeewolde de beste vakantiebestemming als je van rust houdt. Hou je van sensatie en watersport dan moet je zeker een kijkje komen nemen. Zeewolde staat immers bekend om zijn populaire wateractiviteiten!

vakantiehuis in Zeewolde

Populaire vakantiehuizen - Zeewolde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Zeewolde

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Zeewolde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Zeewolde

Loading...

Wat is te doen in Zeewolde en omgeving?

Zeewolde is een polderachtige omgeving die ideaal is voor watersportliefhebbers. Zeewolde is omgeven door andere interessante steden die zeker een bezoekje waard zijn. Eén ding is zeker: je gaat je niet vervelen!

  • Waterport: parasailing, kajakken, wakeboarden, wakesurfen,...

  • Bezoek omliggende steden: Harderwijk of Almere

  • Bezoek het Dolfinarium: het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en de enige in heel Nederland.

  • Ga naar Walibi Holland: ga op zoek naar sensatie in de vele attracties! Geschikt een dagje uit met het hele gezin, als ze immers van achtbanen houden.

Actieve watersportvakantie in Zeewolde

Mocht je denken dat een vakantie in Flevoland saai is, trek je niet aan het recht eind. In hartje Zeewolde is er voldoende ruimte om je actief bezig te houden. Niet iedereen houdt er immers van om met een boek op de bank te zitten. Vanuit je vakantiehuis in Zeewolde zijn er genoeg bijzondere buitenactiviteiten om eens uit te proberen: parasailing, kajakken, wakeboarden, wakesurfen, flyboarden, zeilen, surfen, en veel meer.

Parasailing

Bij parasailing vertrek je in eerste instantie in het water. De snelheid van de boot in combinatie met de wind zorgen ervoor dat jouw parachute opgetild wordt. Voor je het weet zweef je meters boven het water en kun je genieten van het uitzicht. Parasailing kun je alleen doen, maar je tegenwoordig kun je ook een duovlucht maken. Immers alleen als de weersomstandigheden dat toelaten.

Ga varen met een sloep of zeilboot

Als het heerlijk weer is, is er niets zo fijn als even te gaan zeilen. Gebruik de kracht van de wind om een prachtige tocht te maken. Er zijn voldoende lokale bedrijven die zeilles geven en boten verhuren. Probeer het gewoon eens uit tijdens je vakantie in Nederland.

Wake-, fly- of skimboarden

Voel je je echt als een vis in het water dan is misschien flyboarden iets voor jou. Bij flyboarden sta je op een board die met een slang verbonden is aan een waterscooter. De waterkracht zorgt ervoor dat je boven het water wordt geduwd. Een andere populaire watersport is wakeboarden. Je kan het vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Zoek je iets laagdrempeligers en gemakkelijkers dan is skimboarden zeker iets voor jou!

Jouw vakantiehuis in Zeewolde

Jouw vakantie in Nederland begint pas echt bij een vakantie in een vakantiehuis in Zeewolde. Is Zeewolde niet jouw place to be, dan hebben we natuurlijk ook andere huisjes in ons aanbod in de regio. Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in één van onze luxe vakantiehuizen in Nederland.