Vakantiehuizen in Bunschoten-Spakenburg

Bezoek Bunschoten-Spakenburg in Nederland, en huur de vakantiehuizen van NOVASOL. Bunschoten-Spakenburg ligt aan het water, met prima gelegenheid om te zwemmen. Bunschoten en Spakenburg zijn twee dorpen die naar elkaar toegegroeid zijn, en hebben ca. 2000 inwoners. 's Zomers wordt het aantal meer dan verdubbeld, wanneer het attractieve vakantiepark in de buurt toeristen ontvangt.

Genom ett semesterhus i Bunschoten-Spakenburg

Populaire vakantiehuizen - Bunschoten-Spakenburg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bunschoten-Spakenburg

Loading...

Evenementen in Bunschoten-Spakenburg

Het hele jaar door zijn er tal van evenementen. En hier kun je van meegenieten tijdens je verblijf in een vakantiewoning in Bunschoten-Spakenburg. In juli en augustus zijn de Spakenburgse dagen. De oude haven ligt tijdens deze dagen vol met botters en de bewoners lopen in klederdracht. NOVASOL kan nu fraaie en gezellige vakantiehuizen in Bunschoten-Spakenburg in Nederland aanbieden. De vakantiewoningen liggen dicht bij inkoopmogelijkheden en een steenworp van een meer met waterglijbanen voor de kinderen.

Wat in doen in Bunschoten-Spakenburg

Veel vakantiehuizen in Utrecht en vooral in Bunschoten-Spakenburg bieden uitzicht op de haven of het water. Dit geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. De kinderen maken vriendjes in de gezamenlijke speeltuin en je geniet van de zon en het uitzicht op je terras. Verken de omgeving met een boot of sloepje.

Vanuit je vakantiewoning liggen de steden Amsterdam en Utrecht op korte afstand. Je bezoekt gemakkelijk het Rijksmuseum en Anne Frank huis of gaat een dagje shoppen in het centrum van Utrecht. Aan het einde van de dag hoef je niet ver meer te rijden naar het vakantiehuis en dat is een fijne gedachte.

Jouw vakantiehuis in Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg is vooral bekend vanwege de locale klederdracht, die in verband met feesten en kerkelijke feestdagen nog wordt gebruikt. 's Zomers zijn er festivals, waar men gelegenheid heeft om de mensen hun rijk gedecoreerde volksdrachten te zien luchten. Met NOVASOL Vakantiehuizen ben je er zeker van precies die vakantie te krijgen die je verwacht, als je een vakantiewoning in Utrecht huurt. Wij staan er voor in dat alle huizen voldoen aan de standaard, die ons op ons gebied tot de leidende verhuurfirma in Europa heeft gemaakt.