Vakantiehuizen in Utrecht Stad

Breng een bezoekje aan Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Wanneer je je eigen fietsen meeneemt naar het vakantiehuis beleef je de natuur in het park al fietsend. Er is een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelpaden. Fiets langs de landhuizen en kastelen die de omgeving rijk is en maak een stop in één van de dorpen voor een drankje en een hapje.

Er zijn nog vele andere uitstapjes te maken vanuit het vakantiehuisje in Utrecht stad. Laat je rondleiden in Paleis Soestdijk of bij De Pyramide van Austerlitz. De kinderen kunnen hier spelen in de nostalgische speeltuin.

Vakantiehuis in Utrecht Stad

Vrijheid in Utrecht stad in een vakantiewoning

Na een dag vol activiteiten is het heerlijk om weer thuis te komen in je vakantiehuisje. Beslis of je zelf het eten bereidt in de goed uitgeruste keuken of dat je buiten de deur een hapje eet. Niks moet, alles mag tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Nederland. Bekijk per dag wat je gaat doen. Een dag lekker niks doen en rondhangen in en rondom het vakantiehuis in Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden. Dat is de vrijheid die je heeft. Boek nu de perfecte accommodatie en het wordt een vakantie in Nederland om nooit meer te vergeten.

Jouw vakantiehuis in Utrecht stad

NOVASOL heeft nu gezellige vakantiehuizen in Utrecht stad. Als je op vakantie in Nederland wilt gaan, is Utrecht stad een van de mooiste vakantiegebieden. De Heuvelrug in Utrecht is een gemeente die uit een 5-6 dorpen bestaat. Hier zijn goed bewaarde boerderijen die voorbeelden zijn van hoe de boerenbevolking vroeger leefde

Er staan vakantiehuizen in regio Utrecht op je te wachten in Utrecht stad in Nederland. Contact ons voor een aanbieding. Dit is een populair gebied, en we kunnen niet garanderen hoe lang je nog deze gezellige vakantiewoningen kunt boeken.Wanneer je bij NOVASOL Vakantiehuizen een woning huurt ben je er zeker van dat je waar krijgt voor je geld. Al onze huizen worden grondig nagekeken, zodat onze gasten precies dat krijgen wat ze wensen. De standaard van de huizen ligt tussen het fraaie, maar meer bescheiden huis tot het luxe huis met spa, pool en tennis in de achtertuin.