search

Vakantiehuis huren in Lild Strand

Lild Strand is niet zo bekend als de andere populaire stranden in Denemarken maar u vindt er zee, zand en een prachtige natuur- huur nu een van de vakantiehuizen van NOVASOL bij Lild Strand. Lild Strand ligt aan de Jammerbocht, een beetje ingeklemd tussen andere, meer bekende, stranden. Lild Strand heeft echter van alles te bieden: brede zandstranden, een mooie natuur en vele recreatiemogelijkheden.

 

Lild Strand aan de Noordzee is ongeveer 30 kilometer lang en aan het strand liggen vele, prachtige vakantiehuizen. Via NOVASOL kunt u een van deze mooie vakantiewoningen huren. Er is geen mooiere plek in Denemarken om uw vakantie te vieren. Wij verhuren vele soorten vakantiewoningen en helpen u bij het vinden van de accommodatie die bij u en uw gezin past.

Bij Lild Strand zijn de accommodaties zodanig gelegen dat ze precies passen in de omgeving, die rijk aan heide en duingebied is. De omgeving is zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Ook hengelaars kunnen er hun hart ophalen, er zijn vele meren te vinden. Natuurlijk is de prachtige natuur ook een goed uitgangspunt voor urenlange wandelingen.

Deze vakantieparel, rustig gelegen op afstand van de meer bekende vakantiebestemmingen, is ideaal voor diegene die in alle rust van de natuur, het strand en de zee wil genieten. Ondanks de rustige ligging zijn de winkels, restaurants en musea binnen handbereik.