search

Vakantiehuis in Gilleleje

Geniet van de prachtige natuur en van sfeervolle avonden op de pier in Gilleleje. Huur een van de mooie vakantiehuizen in Gilleleje om meerdere dagen van deze omgeving te genieten. Gilleleje is het noordelijkste punt op Seeland en wordt al sinds de 19e eeuw druk bezocht door de Denen. Het stadje staat bekend als een van de beste en gezelligste badplaatsen op het eiland Seeland en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

 

Actieve vakantie in hartje Gilleleje

Houd je van wandelen? Dan ben je  hier aan het juiste adres. Vanaf de stad kunt u een wandelroute volgen die u, door het gebied waar de accommodaties liggen, naar Gilbjerghoved brengt. Een plek die 35 meter boven de zee ligt. Hiervandaan heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving en het Kattegat. De wandelpaden zijn verbonden met andere wandelpaden die het hele kustgebied dekken. De natuur rondom Gilleleje is prachtig. Je treft hier bos, heide, weilanden en uiteraard uitgestrekte stranden. In de stad kun je je inkopen doen en genieten van een kopje koffie of een lekkere maaltijd.

 

Huur een vakantiehuis in Gilleleje

Er zijn vele mooie vakantiehuizen te vinden in de omgeving rond Gilleleje. Je vindt hier zowel luxe vakantiewoningen als meer eenvoudig ingerichte accommodaties. Huur je vakantiewoning via NOVASOL zodat je onbezorgd van je vakantie in Seeland kunt genieten.