search

Beleef een actieve vakantie in Algäu

Skiën in de winter, wandeltochten maken in de zomer. Algäu in Duitsland is het hele jaar door een mooie vakantiebestemming. Huur nu één van de vakantiehuizen in Algäu. In de winter vind je hier fanatieke snowboarders, die zich bergafwaarts begeven in de metersdikke sneeuw. In de zomer tref je hier voornamelijk wandelaars en golfers. Het is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Algäu is een natuurrijk gebied in Beieren, in het zuiden van Duitsland, bij de Tsjechische en Oostenrijkse grens. Zowel in de zomer als in de winter is het een waar vakantieparadijs voor vakantiegangers van alle leeftijden. Via Novasol kun je vakantiehuizen huren in alle soorten en maten. Wij verhuren vele vakantiewoningen in de omgeving en helpen u graag bij het vinden van de vakantiewoning in Duitsland die bij je past.

Het maakt niet uit of je wilt skiën in de winter of wandelen in de zomer. Met de bergspoorweg ben je snel hoog in de bergen en ligt heel Algäu aan je voeten. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over de mooie bergen, de unieke flora en fauna en kun je genieten van de frisse lucht.

Een zacht voor- en najaar zorgen voor een lange, lome zomer. In de winter is het heerlijk koud met veel sneeuw. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de natuur te verlaten en een bezoek aan de stad München te brengen, waar je uitgebreid kunt winkelen.