search

Een vakantiehuis in Thale huren

Thale ligt aan het begin van het imposante dal Bode. Thale is vermoedelijk in de tiende eeuw ontstaan en daarmee is het een van de oudste nederzettingen van de regio.

Op 454 meter hoogte ligt de heksendansplaats. Er zouden hier vroeger berg- en bosgodinnen wilde feesten hebben gehouden. Op deze plek heb je een prachtig uitzicht. Bij de heksendansplaats vind je ook eenbergtheater, berghotel, een dierentuin, museum en rodelbaan.

Op vakantie in Thale

Activiteiten en aanbiedingen voor het hele gezin in Thale in de Harz. Huur nu één van de vakantiehuizen van NOVASOL. Wij verhuren vakantiehuizen in Thale en in de rest van Duitsland. De stad Thale in de Harz is een stad waar veel te beleven valt. Hier kun je wandelen in de mooie natuur, de vele historische bezienswaardigheden bezoeken, met de kinderen spelen of de dierentuin bezoeken. Hier hoeft je je nooit te vervelen. Thale is slechts één van de spannende steden in de Harz, een vakantieparadijs bestaande uit bergen, dalen, rivieren en bossen. Je kunt hier een keuze maken uit vele mooie vakantiehuizen via NOVASOL. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie. Je appartement of vakantiehuis in de Harz is een prima uitvalsbasis om verschillende mooie wandelingen te maken bijvoorbeeld over het ‘mythewandelpad’. Langs dit pad staan moderne beeldhouwwerken die met de geschiedenis van de vroegste nederzettingen van Germaansestammen te maken hebben.

Huur een vakantiehuis in Thale

Vanuit de stad zelf kun je met een kabelbaan de bergen ingaan en de omgeving rond Thale van bovenaf bekijken. Je hebt een prachtig uitzicht op de stad en de vele bezienswaardigheden, zoals de St. Petri kerk en de dierentuin Hexentanzplatz. Ook kun je uitstekend wandelen in de omgeving, je vind overal uitgestippelde wandelroutes. De Harz biedt voldoende mogelijkheden voor een afwisselende vakantie in Duitsland.

Veel van de activiteiten zijn gericht op het gezin en samen met je kinderen kunt je hier spelen, klimmen, glijden en dieren bekijken in een veilige omgeving. Je kunt ook een bezoek aan de stad brengen waar je kunt winkelen of een hapje eten in één van de goede restaurants. Voor een dag volledige ontspanning ga je naar de ‘Bodetaltherme’. Heerlijk relaxen in de verschillende baden. Na zo’n dag is het fijn thuiskomen in uw NOVASOL vakantiehuis. Bekijk ons volledige aanbod vakantiehuizen in Thale en de Harz. Boek de perfecte accommodatie en laat de voorpret beginnen.