search

Vakantiehuis in Silbertal

Met een vakantiehuis in Silbertal in het meest westelijke deel van Oostenrijk verblijf je in een charmante zijvallei van het prachtige Montafon. Hier geniet je van het pittoreske natuurpark Verwall Natura 2000 en van het adembenemende panorama van de spectaculaire bergen. Tijdens de winter is er een breed scala aan verschillende skigebieden om uit te kiezen. In het zuiden heeft het dal is er een ideale verbinding met het skigebied Silvretta-Montafon. In het noorden ligt het gezinsvriendelijke skigebied Kristberg.

 

Wat te doen in de buurt?

Een vakantie in Silbertal, biedt naast een bezoek aan het Mijnmuseum, een prachtig landschap voor alle natuurliefhebbers. Hier ben je uitgenodigd voor lange wandelingen en trektochten. Culturele diversiteit wordt geboden door het openluchttheater Silbertal, dat een van de grootste in Europa is. Bezoekers leren veel bij over oude legendes en de geschiedenis van de vallei. Populaire plaatsen in de omgeving zijn Gaschurn , Schruns evenals St. Gallenkirch .

 

Vakantiehuis in Silbertal huren

Blijf als gast in het midden van de natuur in een vakantiehuis in Silbertal en laat je imponeren door een adembenemend panorama. Het uitzicht op de fascinerende natuur is adembenemend. En na lange dagen wandelen, kun je genieten van veel comfort in de vakantiewoningen met een gezellig interieur. Met een vakantiehuisje in Vorarlberg in Silbertal is er dus genoeg ruimte voor een actieve vakantie.