search

Vakantiehuis in Oliva 

Ontdek de prachtige stranden en duinen, bezoek het historische centrum, ga wandelen door het landschap of sport zowel op zee als in de bergen. Je vakantiehuis in Oliva is de ideale uitvalsbasis om  de omgeving te verkennen.

 

Wat te doen in de omgeving?

Met uw accommodatie in Oliva kunt u verschillende activiteiten aan de kust beoefenen, dankzij de ondiepe diepte van het water. Doe kitesurfen, windsurfen, waterskiën of kiteboarden, de sport bij uitstek in Oliva. Het strand van Aigua Blanca, is omgeven door een duin, maar heeft ook een promenade. Je kunt ontspannen en genieten van een drankje in hun strandbars. Aan de andere kant is het strand van Pau-Pi een van de meest populaire en ideaal voor je kinderen. In het zuiden vallen de stranden van Rabdells en Aigua Morta op. 

 

Vakantiehuis in Oliva huren

Voor het kustgebied, maar ook verder landinwaarts hebben we rustieke, grote en zeer comfortabele vakantiehuizen in Oliva voor het hele gezin. Naast appartementen of een vakantiehuis in Valencia in combinatie met een betoverende charme hebben de meeste een eigen zwembad. Hier geniet je vooral van een heleboel privacy en ruimte om echt van je vakantie in Oliva te genieten.