search

Uitjes maken vanuit een vakantiehuis in Gothenburg

Gothenburg is de plek voor een ontspannen stedentrip. Bemerk het pulseren van de stad , zonder stress. Bij NOVASOL kunt u aantrekkelijke vakantiehuizen huren in Gothenburg in Zweden. Grachten, bruggen, scherenkust en tram. De Zweedse stad Gothenburg laat zich van haar meest charmante kant zien. Hier staan zowel ontspanning als een vakantie, rijk aan gebeurtenissen voor jong en oud op het programma.

Vier vakantie in heerlijke vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel typen huizen in verschillende standaarden en prijsklassen te huur in en rondom Gothenburg, dat de op één na grootste stad van Zweden is. Wij hebben er zeker ook één voor u, dat zowel bij u als uw budget past.

Gothenburg aan de westkust heeft veel attracties in de aanbieding. Het is plezierig om gewoon door de stad te lopen en de sfeer te proeven, met misschien een ritje in een tram. Als u de stad vanaf het water wilt zien, dan zijn er rondvaarten door de grachten en onder de vele bruggen van de stad door.

Het centrum heeft veel warenhuizen, speciale winkels, gezellige cafés en banketbakkers. Voor kinderen zijn de pretparken Liseberg en het experimentarium Universum een grote belevenis. Ga daarnaast flaneren aan de adembenemende scherenkust, waar men ook de oude vesting Elfsborg kan vinden.