search

Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Strömstad

Vier vakantie in Strömstad met de unieke scherenkust. Het vissersdorp nodigt uit tot vakantie in een aangenaam tempo. Verblijf heerlijk in Strömstad in het westelijke Zweden in vakantiehuizen van NOVASOL. Vakantie aan de scherenkust met een gezellige sfeer en met een omgeving met veel natuur. Klinkt dat aanlokkelijk? Dan is schoon Strömstad in Bohuslän een voor de hand liggende plaats om vakantie te vieren.

Bij NOVASOL hebben we verschillende typen vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in het vissersdorp Strömstad in Bohuslän. Kies ondere andere uit klassieke, verlaten boerderijen, weelderig ingerichte, luxe huizen of rustieke houten hutten. Wij helpen graag een passend huis te vinden. Dat is al een goed begin van de vakantie in het westelijke Zweden.

Bij Strömstad aan de westkust ligt het meest westelijke gelegen punt van het land, de Kostereilanden. Hier breidt de scherenkust zich uit in het zoute water met veel grijze eilanden en scheren. Maak een boottocht langs deze overweldigende scherenkust en beleef de unieke natuur met klippen, die door de wind en het weer gevormd zijn.

Het pittoreske vissersdorp ademt sfeer. Hier zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten voor iedereen. Levensgenieters kunnen bijvoorbeeld het plaatselijke bubbelbad bezoeken om verwend te worden. Daarna kan men versgevangen garnalen en vis eten in het gezellige havengebied. Als de voorkeur meer uitgaat naar een actieve vakantie: veel van de eilanden aan de scherenkust zijn natuurreservaten met goede wandelpaden. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan golfen, kajakken enzovoort, enzovoort...