Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Frankrijk, een prachtig vakantieland

Ieder gebied in Frankrijk biedt de toerist weer iets anders, zo ook onze vakantiehuizen in Frankrijk; In elke regio wachten weer bijzondere vakantiehuizen op u. Voordat u uw vakantie in Frankrijk boekt staat u voor de bijna onmogelijke taak om een keuze te maken uit de regio's in Frankrijk. Naar welke wilt u gaan?

En als u deze moeilijke keus heeft gemaakt dan volgt het uitzoeken van uw ideale vakantiehuis in Frankrijk, want ik elke regio beiden wij tal van leuke, mooie, bijzondere, kleine en grote vakantiehuizen. In Frankrijk hebben wij een tiental medewerkers die het hele jaar door in het hele land nieuwe villa's en vakantiehuizen toevoegen aan ons aanbod online.


Veelzijdig Frankrijk

Frankrijk is een land vol geschiedenis en gevoel. De hoofdstad Parijs is de stad van BohĆØme, de kunst en de liefde. Vooral de geschiedenis van Frankrijk, de talrijke historische en culturele bezienswaardigheden moeten ontdekt worden. En niet alleen de hoofstad Parijs, de stad van de liefde, is bij reizigers uit de gehele wereld geliefd. Ook de afwisselende landschappen en de uitstraling hebben een enorme aantrekkeingskracht. Niet te vergeten zijn onze prachtige vakantiehuizen aan de CĆ“te d'Azur, waar u zich een filmster waant in het mooie Cannes bijvoorbeeld.


Als u besluit om bijvoorbeeld naar het prachtige Bretagne te gaan, dan is het helemaal fantastisch als uw hond mee zou mogen, niet? Speciaal daarvoor hebben wij een grote selectie huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Hierbij mag u gratis een hond mee nemen en is deze in het vakantiehuis in Frankrijk zeer welkom. Zo kunt u samen met uw hond op vakantie, genietend van de veelzijdigheid van Frankrijk.

Zoek vakantiehuizen in Frankrijk