Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ontvang natuurlijke energie tijdens uw vakantie in Noorwegen

De geweldige fjorden, gletsjers, watervallen, meren en rivieren verwelkomen u van harte voor een heerlijke vakantie in Noorwegen. Noorwegen is tevens een land, waar de mens weer volop energie van krijgt. De belevingswaarde van Noorwegen is simpelweg niet in woorden te omvatten, al zijn wij het met de Noren eens dat een vakantiehuis, of een "hytte" zoals de Noren het noemen, voor de beleving hiervan een goed centrum voor de beleving is.

De duurzame vakantiehuizen in ons aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen beschikken over minstens drie energiebesparende criteria zoals: gebouwd met hout en goede isolatie, in de buurt van bossen of niet aangesloten op een openbare warmtebron. Hierdoor zijn deze vakantiehuizen in Noorwegen zeer geschikt om uw vakantie dicht bij de natuur door te brengen.

U kunt er op rekenen dat het uitzicht vanuit het vakantiehuis in Noorwegen met een panoramisch uitzicht u versteld zult doen staan. Hier heeft u een vrij uitzicht over de zee, een fjord, een rivier of een meer. Geniet in de avonden vanuit uw terras in Noorwegen van het fenomenale schouwspel, wanneer de zon langzaam ondergaat.

Bij ons kan uw hond mee op vakantie! De huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Noorwegen bieden namelijk ook graag onderdak aan uw viervoeter. Zo heeft uw hond alle ruimte om rond te rennen in de prachtige natuur van Noorwegen en langs het fjord een stok te gaan zoeken. Heerlijk samen genieten van de bijzondere natuur in Noorwegen, terwijl het hele gezin in een vakantiehuis kan verblijven.

Zoek vakantiehuizen in Noorwegen