Vakantiehuis in Schmallenberg

Het kleine stadje Schmallenberg ligt direct in het Hochsauerland. Wie had gedacht dat vakanties op deze rustige plek mogelijk zijn. Onze appartementen in Schmallenberg zijn comfortabel en gezellig. Het is de perfecte basis voor een heerlijke vakantie in Sauerland. De idyllische natuurlijke landschappen in het Sauerland, de vriendelijke bevolking en een breed scala aan sportieve en recreatieve activiteiten zorgen voor een geslaagde vakantie. Aarzel daarom niet, kies voor een vakantie-appartement of vakantiehuis in Schmallenberg en ervaar een perfecte vakantie.

Ferienwohnung in Schmallenberg

Populaire vakantiehuizen - Schmallenberg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Schmallenberg

Loading...

Sportieve activiteiten

Onze appartementen in het Schmallenberg zijn een prima uitvalsbasis voor verschillende sportieve activiteiten.  Op meer dan 200 km beste wandelpaden passeer je vele geweldige plekken. Je bent ook van harte welkom om lange fietstochten te maken. In de winter bevolken wintersporters het Schmallenberger gebied. Op hoogten tot 800 m boven de zeespiegel kun je maximaal 1400 m lange hellingen verwachten. En zelfs als je niet van wintersport houdt, is een winterwandeling door het met sneeuw bedekte landschap de moeite waard. Na een actieve sportdag kun je opwarmen in je gezellige appartement in Schmallenberg en de volgende dag plannen. Verleidelijk, toch?

Wat te doen?

Niet alleen actieve vakantiegangers komen op hun kosten op vakantie in het Sauerland , ook cultuurliefhebbers wordt een gevarieerd programma aangeboden. Verrijk je vakantie in Schmallenberg met een aantal geselecteerde dagtochten en wordt verliefd worden deze vakantiebestemming.

Zorg ervoor dat je een van de vele grotten in de omgeving bezoekt. Noch de Atta-grot in Attendorn noch de Bielstein-grot in de buurt van Warstein zijn ver verwijderd van je accommodatie in Schmallenberg. Niet minder indrukwekkend is de ontmoeting met het grootste landzoogdier in Europa, de bizon. In de wisent-wildernis op Rothaarsteig kun je dichtbij de majestueuze dieren komen.

Vakantiehuis in Schmallenberg huren

Als erkend kuuroord is Schmallenberg de ideale plek om te ontspannen. Onze huisjes in Schmallenberg zijn omgeven door de prachtige natuur van het Sauerland. Vanwege de centrale ligging in het hart van Duitsland, is de reis ook eenvoudig en snel. Zo kun je altijd gemakkelijk met je gezin of vrienden een weekendje weg. In Schmallenberg staat niets een individuele droomvakantie in de weg.