Vakantiehuis in Medebach in het prachtige Sauerland

De stad Medebach ligt in het zuidoosten van het Sauerland op de grens met Hessen. Vanwege de gunstige ligging in de schaduw van het Rothaargebergte, zijn de meeste zonuren in Medebach. De glooiende heuvels en de uitgestrekte vlaktes doen denken aan vakanties in Toscane. Geen wonder dat Medebach vaak wordt aangeduid als "Toscane van het Sauerland". In een vakantiehuis in Medebach geniet je van alle voordelen van het populaire vakantiegebied.

Ferienhaus Medebach

Populaire vakantiehuizen - Medebach

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Medebach

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Medebach

Loading...

Wat te doen?

Medebach biedt van nature veel recreatiemogelijkheden. In de zomer kun je wandelen, rodelen, paardrijden en golfen. In de winter kun je de skipistes en de bobsleebanen uitproberen. Aqua Mundo is het hele jaar door geschikt voor een zwemtochtje. Hou je meer van cultuur in plaats van sportieve activiteiten? Bezoek dan de historische Peter en Paul Church en het beroemde Ewers House. De vakwerkhuizen in de 9 Medebacher-wijken mogen niet ontbreken tijdens een vakantie in het Medebach. Ze bevinden zich meestal in kleine straatjes en zijn zeer goed bewaard gebleven. Ook moet je tijdens je verblijf een bezoek aan het stadscentrum plannen, die je uitnodigt voor een wandeling en winkelen.

Actief in de natuur in Medebach

Een droomvakantie in Duitsland staat niets in de weg. Zo zal een vakantie in Medebach vooral natuurliefhebbers verrukken. Fietsers kunnen uitkijken naar verschillende routes tijdens hun verblijf in Sauerland. Naast de snelle mountainbikeroutes zijn er talloze comfortabele paden die zelfs amateurs gemakkelijk kunnen beheersen. Talloze rivieren en beken lopen door de stad, soms in romantische watervallen.

Vakantiehuis in Medebach huren?

Je vakantiehuis in Medebach is enorm pittoresk.  De romantische steden in de regio worden nog steeds gedomineerd door vakwerkhuizen. Hier geniet je als bewoner van een bijzonder rustieke sfeer. Er is niets beter dan jezelf comfortabel te maken voor de kachel. De locatie rondom je appartement heeft ook een huiselijk karakter. De regio rond Medebach is waarschijnlijk de mooiste van het Sauerland. De vakantiewoning laat niets te wensen over, omdat het vaak is uitgerust met sauna, open haard of zelfs een bubbelbad.