Vakantiehuis in Willingen

Willingen is gesticht in 1874 toen verschillende dorpen samen werden gevoegd. De omgeving van Willingen wordt vooral gekenmerkt door de natuur die er te beleven valt. Een vakantiehuis in het Sauerland is een goede plek om op te gaan in de natuur. In en om Willingen is het goed mogelijk wandelingen te maken door prachtige landschappen, dorpjes en er zijn verschillende musea te bezoeken. Een vakantiehuis in Willingen is vol van geschiedenis en cultuur. Daar komt nog bij dat u ook kunt kijken naar skispringers op de Mühlenkopfschanze. Wanneer u een vakantiehuis in Willingen boekt is een ding zeker: verveling staat niet op het programma. De vele wandelpaden zorgen ervoor dat u helemaal tot rust kunt komen en u kunt ook helemaal opgaan in de geschiedenis van de regio. De cultuur, het eten en de omgeving zullen voor zowel adrenaline als rust zorgen. De omgeving van Willingen is dan ook enorm veelzijdig!

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Willingen (Upland)

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Willingen (Upland)

Loading...

Wintersporten met een vakantiehuis in Willingen

Zoals eerder gezegd is Willingen een avontuurlijk stukje Duitsland. Cultuur liefhebbers bijvoorbeeld kunnen hier hun liefde terug vinden in het Curioseum. Hier ontdekt u een hele dag lang allerlei verschillende spullen die de eigenaar in zijn leven verzameld heeft. De naam doet het museum eer aan want er valt van alles te zien, objecten die u wellicht ook nog herkent van vroeger. Ook is er een oldtimertentoonstelling waar u uiteraard verschillende Oldtimers kunt zien en bewonderen. Het lokale geschiedenismuseum verteld u ook over de geschiedenis van Willingen en het Sauerland. Anderzijds is het ook heel goed mogelijk om bijvoorbeeld de winterse kant van een vakantiehuis in Willingen op te zoeken. Willingen heeft namelijk een van de grootste skigebieden van Duitsland. U kunt hier skiën of snowboarden van de langste afdaling die u in het Sauerland kunt vinden. Deze afdaling is zo’n twee kilometer lang. Met de kabelbaan naar de Ettelsberg gaan is ook de moeite waard vanwege het prachtige uitzicht dat u hier vindt. Willingen biedt u verschillende accommodaties zoals ski- en snowboardscholen om cursussen voor kinderen en volwassenen te volgen. Bij een van de vele verhuurders kunt u ook ski’s en snowboards huren en een skipas aanvragen voor een halve dag, een hele dag, 2 dagen of 2,5e dag. Voor de wintersport liefhebbers is een vakantiehuis in Sauerland een goede bestemming.

Ontdek de regio met het hele gezin

Een vakantiehuis in Duitsland leent zich altijd goed voor gezinnen met kinderen of bijvoorbeeld honden. Veel van de musea zijn kindvriendelijk en huisdieren zijn meestal toegestaan. De musea zijn met uw kinderen te bezoeken en daar kunnen zij veel leren over het verleden maar ook kunnen zij mascottes herkennen omdat ze niet veranderd zijn, zoals Mickey Mouse. De natuur leent zich prima voor korte wandelingen met kinderen en dieren. Op de meeste plekken is het mogelijk lekker te picknicken om daarna huiswaarts te keren. Met het comfort van een vakantiehuis in Willingen zult u alles hebben wat u verwacht van een NOVASOL vakantiehuis!