Vakantiehuis op Île de Ré

Île de Ré is een prachtige bestemming aan de Atlantische kust. Het eiland Ile de Ré trekt bezoekers vanwege de intieme en authentieke sfeer in een beschermde natuurlijke omgeving. Je zult je vakantie doorbrengen tussen de idyllische duinstranden, de mooie dennenbossen en de charmante dorpjes met typische witte huizen. Huur een vakantiehuis op Ile de Ré en ontdek deze magische stad met prachtige fietstochten of wandelingen.

Ile de Ré

Populaire vakantiehuizen - Ile de Ré

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ile de Ré

Loading...

Wat te doen op Île de Ré?

Maak een fietstocht vanaf je vakantiehuis op Île de Ré om de landschappen van de moerassen van het Ile de Ré te ontdekken. Het is meer dan 400 hectare te gaan in deze vredige omgeving gevormd door mens en natuur. Breng een dag door in Saint-Martin-en-Ré: beschouwd als de hoofdstad van het eiland, speelden de haven en de vestingwerken een belangrijke rol in de geschiedenis van het eiland. Klim naar de top van de walvisvuurtorens: vanaf de top van deze iconische vuurtoren van het eiland heb je een prachtig uitzicht op Atlantische Oceaan. Bekijk de kitesurfers in Rivedoux: het strand biedt perfecte omstandigheden voor kitesurfers en is voor hen gereserveerd.

Vakantiehuis op Île de Ré huren

Een moderne en ruime vakantiehuis op Île de Ré heeft vaak een groot omheind perceel en ligt in een woonwijk omringd door dennenbossen. Of overnacht vlak bij de kust en verblijf in een vakantiehuis met uitzicht op het water. Zo geniet je elke dag van de zonsopgang. Sla op de markt verse, regionale producten in en maak deze klaar in je eigen keuken in de vakantiewoning. Zo zijn er verschillende vakantiehuizen in Poitou-Charentes die je kunt huren voor je vakantie op Ile de Ré.