Vakantiehuis in La Rochelle

La Rochelle is een heerlijke havenstad aan de Atlantische kust. De stad in Charente-Maritime heeft een rijke geschiedenis en dat merk je bij elke stap. Ook met de fiets is La Rochelle goed te ontdekken. Op diverse plaatsen zijn er fietsen te huur. In een dag heb je waarschijnlijk tijd tekort om de stad te ontdekken; huur liever een vakantiehuis in La Rochelle om niks te missen van dit prachtig gelegen kuststadje en ideale vakantiebestemming.

Ferienhaus La Rochelle - Poitou-Charantes

Populaire vakantiehuizen - La Rochelle

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - La Rochelle

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - La Rochelle

Loading...

Wat te zien in La Rochelle?

Als je om je heen kijkt waan je je in de 13e eeuw. De haven met drie torens is een ware blikvanger. Maak ook een oversteek over de grote tolburg naar het mooie eiland Île-de-Ré. De omgeving rond de haven is druk en erg toeristisch, maar je moet er toch doorheen als je de markthal Les Halles wilt bezoeken.

Ontdek vooral de oude binnenstad bij Place Du Marché vanaf je vakantiehuis in La Rochelle. De oude straatjes brengen je naar onontdekte plekjes en de booggewelven zorgen voor een uniek karakter van de stad. Kijk vooral bij Rue des Merciers, Rue Chaudrier, rue de Palais en Rue de Minage om je heen en omhoog. Er staan huizen die teruggaan tot de 13e eeuw.

Plage de la Concurrence is een prachtig strand waarbij je wel een dagje kunt vertoeven. Langs het strand ligt de boulevard, waar je op de verschillende bankjes van de zon kunt genieten. La Rochelle heeft ook een Jardin des Plantes; een groene oase van planten in aangelegde tuinen.

Vakantiehuis in La Rochelle huren

De vakantiehuizen in La Rochelle liggen op een toplocatie; vlak bij de bruisende haven, cafés en restaurants. Overdag wandel je gemakkelijk naar het strand en 's avonds keer je terug naar het centrum voor een sfeervolle avond. De vakantiehuizen in Poitou-Charentes zijn voorzien van een authentieke inrichting en een goede portie comfort. Struin vanaf je vakantiewoning over de kades en gezellige straatjes.