Vakantiehuis in Royan

Geniet van de Atlantische frisse lucht vanuit je vakantiehuis in Royan, een prachtige badplaats in de Charente-Maritime. Het hele jaar door zal de stad je verwelkomen met zijn Belle Epoque-buurten, de jachthaven, de markt en de beroemde zandstranden. De stad Royan wordt beschouwd als de badplaats van de Charente-Maritime. Met zijn chique jaren 50-look en zijn surfspot in de trendy Pontaillac, word je verleid door de zeer diverse activiteiten die Royan biedt.

Ferienhaus Royan - Poitou-Charentes

Populaire vakantiehuizen - Royan

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Royan

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Royan

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Royan

Loading...

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in Royan?

 Voor een culturele of actieve vakantie in een vakantiehuis in Poitou-Charentes ontbreekt het niet aan activiteiten in deze prachtige regio.

De dierentuin van Palmyre

De Palmyre-dierentuin is gehuisvest in een aangelegde tuin en er zijn meer dan 1600 dieren te zien. 115 soorten, op een parcours van meer dan 4 kilometer dat u in uw eigen tempo kunt bezoeken. Elk jaar organiseert de dierentuin 700.000 bezoekers en ziet de geboorte van 200 tot 300 jongeren. Waarschijnlijk een van de mooiste dierentuinen in Frankrijk om vanaf je vakantiehuis in Royan te bezoeken!

De Notre Dame-kerk in Royan

Voor diegenen die van culturele bezoeken houden, mag u dit historische monument dat tussen 1955 en 1958 werd gebouwd door Guillaume Gilet niet missen. Het is in de opwekkingsbeweging van de heilige kunst van de naoorlogse periode dat dit prachtige gebouw in gewapend beton staat.

2 goede redenen om te verblijven in een vakantiehuis in Royan

  1. Zonnebaden aan het strand

  2. Veel wandelmogelijkheden vanaf je vakantiehuis