Vakantiehuis in Drijber

Maak een wandeling vanuit je vakantiehuis in Drijber

Vakantiehuis in Drijber

Je verblijf in een vakantiewoning in Drenthe kun je zelf zo luxe maken als je zelf wilt. Houd je van eenvoud en kwaliteit, dan kies je bijvoorbeeld voor een kleine en knusse vakantiwoning. Voor luxe en uitgebreide voorzieningen kies je voor een groter appartement of vakantiehuis in Drijber.

Waar ligt Drijber?

Drijber in de provincie Drenthe, is een dorp gelegen in een prachtige omgeving.  Het dorp in de provincie Drenthe heeft zo goed als 5000 inwoners. Hier kun je dus een heerlijk rustige vakantie verwachten. Drijber ligt dicht bij Hoogeveen, dat met z'n 50.000 inwoners voor alle bezoekers interessante aanbiedingen heeft. Hier woonde de oudste gedocumenteerde persoon ter wereld, Hendrikje van Andel, die in 2005 stierf, 115 jaar oud.

Wat te doen vanuit je vakantiewoning in Drijber?

In de omgeving van Drijber ligt het Nationaal Park Dwingelderveld. Wanneer je je eigen fietsen meeneemt naar het vakantiehuisje in Drenthe geniet je van lange fietstochten door dit park. Wanneer je in augustus in Drenthe verblijft zul je betoverd worden door de paarse pracht van de heidevelden. Bij het bezoekerscentrum is een bezoekje aan de vlinder- en kruidentuin zeker de moeite waard.

Voor een dagje shoppen ga je naar Assen, Meppel of Emmen en de kinderen zullen zich uitstekend vermaken in Plopsaland in Coevorden of in Speelstad Oranje. De actieve dagen wissel je af met ontspannen dagen in en rondom het vakantiehuisje in de omgeving van Drijber. Deze dagen staan in het teken van luieren en doen waar je zelf zin in hebt. Het ideale van een verblijf in een appartement of vakantiehuis Nederland is dat je alle vrijheid heeft en geheel je eigen tijd indeelt.

Jouw vakantiehuis in Drijber

Wij bij NOVASOL kunnen nu de fraaie vakantiehuizen in Drijber aan onze vakantiegangers aanbieden. In de selectie vakantiehuizen van NOVASOL vind je alles, van grote tot kleine zomerhuizen tot gezellige appartementen. Ben je een fan van eenvoud, dan kun je een kleiner vakantiehuis kiezen. Als je de voorkeur geeft aan luxe en uitgebreide faciliteiten, dan kun je een  grotere cottage kiezen.

Met een van onze vakantiehuizen van NOVASOL krijg  je het beste uitgangspunt om hier van de rust te genieten in de mooie natuur. Zomerhuizen en vakantiewoningen in Nederland zijn de laatste jaren enorm in waarde gestegen omdat het gebied vroeger min of meer werd overzien. Maar nu weten ook de Nederlanders zelf dat dat ten onrechte is, en nu stromen toeristen naar de populaire vakantiedorpen en -steden in Drenthe.