Vakantiehuis Emmen - de beste keuze

Een vakantiehuis in van Emmen biedt volop mogelijkheden. Emmen zelf heeft veel te bieden, maar ook in de omgeving valt heel veel te doen en te zien. Dierenpark Emmen is een interessante beleving voor zowel kinderen als volwassenen. Maak een wereldreis en ontmoet de dieren uit alle windstreken. Voor het bezichtigen van Hunebedden zit je goed in een vakantiehuis in Drenthe. Bekijk ze langs de ‘Hunebedden Highway’. Er zijn meer dan 50 hunebedden te zien.

vakantiehuis Emmen

Wat maakt Emmen zo bijzonder?

Emmen is de stad voor allen die behoefte aan vakantie hebben. Emmen in Nederland heeft een reeks van de meest fraaie vakantiehuizen van het land. Emmen is met z'n 109.000 inwoners de grootste stad in de provincie Drenthe. Vandaag is de Emmen een fraai voorbeeld van een moderne stad. De uitbreiding begon na de Tweede Wereldoorlog, en de strakke planning betekent dat de stad vandaag ongelooflijk goed functioneert wat het verkeer betreft, en een harmonische atmosfeer heeft.

Ontdek de natuur vanuit je vakantiehuis in Emmen

In het Nationaal Park Dwingelderveld geniet je tijdens fiets- of wandeltochten van de heiden en bij het bezoekerscentrum mogen de vlinder- en kruidentuin niet overgeslagen worden. Drenthe heeft veel onbekende, maar oh zo’n mooie plekjes. Deze kun je ontdekken vanuit je vakantiewoning in de omgeving van Emmen.

Op vakantie in het gezellige Drenthe

In Drenthe heb je de keuze uit vakantiehuizen in alle soorten en maten. Bekijk wat het beste bij je wensen aansluit. Zo zijn er vakantiehuizen op een park, maar ook huizen die volledig vrij zijn gelegen. Is het gebruik van internet belangrijk tijdens je vakantie, kies dan voor een accommodatie waar dit aanwezig is. Deze vakantiehuizen herken je aan het logo ‘Internet’ of ‘Internet Plus’. Bekijk nu ons volledige aanbod en kies het perfecte  'vakantiehuis Nederland' voor je volgende vakantie.

Vakantiehuis Emmen - de beste keuze

NOVASOL heeft veel vakantiehuizen in Emmen in Nederland. Met onze vakantiewoningen in Drenthe heb je het beste uitgangspunt voor een fijne vakantie. De stad heeft mooie historische gebouwen, o.a. de kathedraal, die uit de Middeleeuwen stamt. Daarbij heeft Emmen veel interessante musea en natuurlijk alle inkoop- en winkelmogelijkheden die men zich maar wensen kan.

Alle accommodaties van 'vakantiehuizen Nederland' zijn grondig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat onze klanten precies krijgen wat ze willen. De standaard van de huizen ligt vanaf het meer bescheiden huis tot het luxe huis met spa, zwembad en tennis in de achtertuin.