search

Huur een vakantiehuis bij Oer Strand op het schiereiland Djursland

Oer Strand is een populaire vakantiebestemming in Denemarken. Maak uw keuze uit de vele vakantiehuizen van NOVASOL bij Oer Strand. Wij verhuren woningen in alle soorten en maten. Oer Strand ligt op de zuidelijkste punt van Djursland, idyllisch gelegen aan het water. Op slechts een paar kilometer afstand ligt het charmante plaatsje Ebeltoft.

Via NOVASOL kunt u vele, aantrekkelijke vakantiehuizen in Oer Strand op het schiereiland Djursland huren. Hier wappert de blauwe vlag, een teken dat het zwemwater schoon is en alle ideale omstandigheden aanwezig zijn op het strand om veilig van de zomer te kunnen genieten. Al onze mooie vakantiewoningen, in dit mooie deel van Denemarken, liggen dicht bij de kindvriendelijke stranden met het fijne zand en het ondiepe water.

In Oer Strand in Oost-Jutland is het rustig zodat u op uw gemak vanuit uw ligstoel kunt genieten en een beetje op adem kunt komen. Gooi een worstje op de barbecue, geniet van een glas wijn en zie hoe de kinderen spelen in de duinen. Wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden voor uw vakantie in orde zijn. U hoeft alleen maar te genieten.

Het centrum van dit gezellige stadje is de haven waar een bijzondere stemming heerst. Hier kunt u lekker eten in een van de vele goede restaurants, lekker winkelen en vele activiteiten ondernemen. De stad is ook een goede uitvalsbasis voor dagtochten naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving.