search

Vakantiehuis in Hou

Hou bevindt zich aan het begin van de Limfjord en in de richting van het Kattegat. Het is een leuk Deens vissersdorp, ongeveer een half uur van Aalborg. De kleine badplaats biedt een prachtige combinatie van natuur en cultuur. Er zijn brede, kindvriendelijke zandstranden die perfect zijn voor luie dagen in de zon. Hou is een buitengewone charmante stad. Het oude vissersdorp heeft iets speciaals, wat moeilijk met woorden te beschrijven is. Het gebied met vakantiehuizen en chalets in Hou ligt in een beschermd bosgebied dat zich rondom het gebied uitstrekt.

Vakantiehuis in Hou

 

Waarom is een vakantie in Hou zo populair?

Hou is een prachtig vakantiegebied aan het Kattegat aan de Oostzee met geweldig kindvriendelijk strand en duinen. Hou heeft een grote, gezellige boothaven en huisjes voor elke smaak. Vanwege de prachtige, rustige natuur en het uitnodigende strand is Hou een populaire vakantiebestemming.

 

Ideale strandvakantie

Zowel ten noorden als ten zuiden van Hou vind je een mild en kindvriendelijk, wit zandstrand waar alle verkeer verboden is. De ondiepe kusten leiden je comfortabel het water in, om kinderen hier geweldige mogelijkheden te bieden om in ondiep water te spelen. Een heerlijke plek om te zwemmen tijdens je vakantie ineen vakantiewoning. Ook heeft dit strand de blauwe vlag. Het water is erg kalm, bijna golvend en vrij laag.

 

Steden in de omgeving

Voerså, ten noorden van Hou, is een aanbevolen bestemming. Hier kun je een mooie boottocht maken over een beekje, historische kastelen bezoeken en waardevolle kunstschatten bewonderen. In de omgeving van je vakantiehuis in Hou vind je ook de stad Sæby met zijn goed bewaard gebleven huizen, geplaveide straten en een windmolen. Maar ook Aalborg, de 'hoofdstad van Noord-Jutland', is vlakbij, op minder dan 30 km afstand. Hier vind je een grootstedelijk winkel- en uitgaansgebied met tal van winkels en restaurants.

 

Vakantiehuis in Hou huren

De huisjes in Noord-Jutland in Hou bevinden zich in een beschermd bosgebied achter de kustlijn, dat zich langs beide kanten van het huis een goede weg naar het binnenland uitstrekt. De goed bewaarde en oude vissershuizen getuigen van de voormalige bestemming van het dorp als een oud vissersdorp.  Een vakantiehuis in Hou is ook de juiste keuze voor hondenbezitters.