search

Vakantiehuis in Baiersbronn

Om de ongelooflijke diversiteit van het Zwarte Woud te ervaren, moet je een vakantiehuis in Baiersbronn huren voor je vakantie in Duitsland. Laat je betoveren door het landschap, de dennenbossen, bergmeren en weilanden.

vakantiehuis in Baiersbronn

 

Natuur en wandelen in Baiersbronn

Schitterende beekjes, verborgen meren, hogebergen en pittoreske valleien, mysterieuze wildernis en eeuwenoud landschap; dat is Baiersbronn. Baiersbronn is een wandelparadijs. In deze 550 kilometer aan wandelpaden is 30 procent natuurlijke paden. Dit wegennetwerk is hemels omdat het twee dingen combineert: prachtige landschappen en culinaire hoogstandjes. Wandelaars treffen onderweg namelijk meerdere restaurants. 

Er zijn verschillende gezinswandelpaden, maar ook wandelpaden voor gevorderde wandelaars. Er zijn tijdens de wandelingen met verschillende afstanden, panoramische uitzichten en aangename rustplaatsen. Als je van wandelen in een groep houdt, kun je deelnemen aan wandelgidsen. 

 

Wat te doen?

Cultuur en concerten in het Festspielhaus , familieplezier in de meest populaire Duitse pretpark, winkelen in chique resorts, idyllische stadjes te ontdekken of het leven in het nabijgelegen Frankrijk verkennen: met een dagtocht vanaf je vakantiehuis in Baiersbronn is alles mogelijk.

Binnen 30 minuten ben je in Alpirsbach of Bad Rippoldsau-Schapbach. Binnen 75 minuten bezoek je het kasteel HohenZollern of Calw & Kloster Hirsau met typische vakwerkhuizen.

 

Vakantiehuis in Baiersbronn: startpunt van de vakantie

Met een vakantiehuis in Baiersbronn geniet je van de mist die in de ochtend oprijst in de valleien van het Zwarte Woud. Je vakantiehuis ligt in het midden van Nationaal Park Zwarte Woud. Je overnacht in het midden van de natuur en wildernis. De panoramische uitzichten zoek je gemakkelijk op met verschillende wandelpaden. 'S Avonds kom je in je eigen vakantiewoning in het Zwarte woud weer tot rust.