search

Een vakantiehuis in Poitou-Charentes huren

Neem de familie mee op vakantie naar Charente in Frankrijk. Huur een van de vakantiehuizen van NOVASOL en schep daarmee de beste basis voor een geslaagde vakantie in Charente. Charente heeft je heel wat te bieden. Van lieflijke heuvels met groene wijngaarden tot grote bossen, rivieren en meren - waar je volop kunt watersporten - en charmante stadjes met romaanse kerken en spannende kastelen.

 

Waarom een vakantie in Charente?

Geniet met je naasten van dit mooie stukje Frankrijk in een vakantiehuis in Charente. Het is misschien wat minder bekend dan het hoger gelegen Bretagne of het lager gelegen deel Les Landes (kust Boredaux tot Biarritz), maar daarom niet minder aantrekkelijk voor het ondernemen van een mooie vakantie. Diverse vakantiehuizen van NOVASOL hebben een privézwembad dus het is niet eens nodig om er op uit te trekken. ’s Ochtends rustig wakker worden en bij opkomende zon genieten van een café au lait bij het ontbijt, vervolgens een aantal baantjes trekken om helemaal wakker te worden, dan een goed boek lezen alvorens je al richting lunch gaat en deze, onder het genot van een glas wijn of een lekkere Kir of Pastiche, klaarmaakt. Na het eten is het tijd voor een ‘siësta’ en als je er toch even op uit wilt neem dan de auto of ga te voet de omgeving van het vakantiehuis in om een mooie wandeling te maken. Dit klinkt toch als een echte vakantie? Het leven in Frankrijk is zo gek nog niet: vive La France in een vakantiehuis in Charente!

 

Bekende steden in Charente

Wie Charente bezoekt krijgt de gelegenheid om steden als Angoulême en Cognac te bezichtigen - laatstgenoemde is uiteraard wereldberoemd vanwege de goudgele drank met dezelfde naam. Angoulême is vooral bekend vanwege het jaarlijkse stripboekenfestival.

 

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Charente

Bij NOVASOL vakantiehuizen verhuren wij zomerhuizen in Europa in alle seizoenen. Of je nu van zon en zomer houdt of van sneeuw en winter, je vindt gemakkelijk een huisje dat voldoet aan wat je zoekt. Je kunt online zoeken, boeken en reserveren in ons uitgebreide aanbod vakantiehuisjes in Frankrijk. Maar je kan ook contact opnemen met een van onze reisconsulenten, die je graag op weg helpen met tips en adviezen voor jouw vakantie.