search

Vakantiehuis in Drôme

Drôme is een favoriete vakantiebestemming in Frankrijk onder veel gasten. Met een vakantiehuis in Drôme geniet je van de geurige lavendelvelden die het landschap kleuren, de olijfbomen, bergketens en valleien.

Drome

 

Ideaal voor een actieve vakantie

Dit bergachtige gebied vormt het begin van de Alpen en biedt het warme mediterrane klimaat in het zuiden. In de zomer is het landschap ideaal om te wandelen en te mountainbiken in een schilderachtige omgeving. In de winter veranderen de hoogten in een groot skigebied. Een skivakantie in Drôme is perfect voor gezinnen met kinderen!

 

Bezienswaardigheden 

In een vakantie in de Drôme geniet je van veel kastelen, historische gebouwen en musea die culturele en historische liefhebbers aanspreken. Maak een wandeling langs Valence en ervaar romaanse bezienswaardigheden en "The Queer Palace", een van de meest opmerkelijke gebouwen in het departement. 

 

Waarom een vakantiehuis in Drôme?

Een vakantiehuis in Drôme geeft je de mogelijkheid om het gebied te verkennen in alle vrijheid. Verblijf in een vakantiehuis aan de voet van een berg voor een geweldig uitzicht of juist tussen de bossen voor de ultieme vakantie in Rhône-Alpes.

Vakantiehuis in Drôme