search

Geniet in een vakantiehuis aan de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca in Valencia staan de sinaasappelbomen nog in volle bloei als in Midden-Europa de winter reeds is aangebroken. Zelfs tot laat in de herfst of soms tot half november is het op de stranden nog erg aangenaam vertoeven. Ook heeft deze kust vele mooie bezienswaardigheden, welke eenvoudig zijn te bezoeken vanuit uw vakantiehuis aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is bij veel mensen bekend door de befaamde badplaats Benidorm, maar ook Torrevieja, Altea, Denia, Calpe en Albir zijn bekende steden in deze regio. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vakantiehuis of appartement aan de Costa Blanca voor het prettige klimaat en de wondermooie stranden. De fraaie streek heeft echt nog meer voor u in petto. In de steden en de kleine dorpen kunt u vanuit uw vakantiehuis aan de Costa Blanca nog de duidelijke sporen van diverse beschavingen ontdekken. Denkt u hierbij maar eens aan de schitterende Moorse moskeeën, de Romeinse theaters en barokke kathedralen of nederzettingen van de Westgoten.

 

 

Bezoek een van de baaien vanuit uw vakantiehuis aan de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca zijn verschillende fascinerende natuurverschijnselen te vinden, zoals het vele steenmassief (bijvoorbeeld de Peñón die steil rechtop in de zee staat). De romantische baaien zullen vast en zeker ook uw aandacht trekken, zoals die van La Granadella. Maak vanuit uw gezellige vakantiehuis of appartement aan de Costa Blanca eens een uitstapje naar enkele van deze mooie baaien en geniet! U kunt daar namelijk heerlijk zwemmen in het heldere water - en boven u bevindt zich een rotswand en pijnboombossen.

 

Gastvrij

Aan de bekende kust Costa Blanca is de lokale bevolking erg gastvrij en gemoedelijk. U bent van harte welkom op de vele typisch Spaanse fiëstas die er het hele jaar door plaatsvinden. Bij deze feesten geniet u natuurlijk van goed eten, traditionele muziek, lekkere wijn en vrijwel altijd tot slot een groots vuurwerk. Vanuit uw mooie vakantiehuis aan de Costa Blanca, zoals in Torreveja, Javea of Calpe, zijn deze fiësta´s prima te bezoeken. Kijk voor de Costa Blanca en andere vakantiehuizen of vankantiewoningen in Spanje op onze website of bestel de brochure.