search

Vakantie vieren vanuit een vakanthiehuis in Mollösund

Vier een ongestoorde vakantie in heerlijk Mollösund in Zweden. Hier is het tempo laag en het dorp ademt sfeer en idylle. Ontspan in prachtige vakantiehuizen van NOVASOL in Mollösund. Idyllisch Mollösund is een voor de hand liggende mogelijkheid, als u plannen heeft om een rustige vakantie te vieren in een Zweedse omgeving. Het oude, sfeervolle vissersdorp heeft spannende bezienswaardigheden en activiteiten voor groot en klein.

Vier vakantie in Mollösund in Zweden in vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben alle typen huizen in alle prijsklassen – pittoreske, verlaten boerderijen, goed ingerichte, luxe huizen en eenvoudige hutten. Wij vinden zeker een onderkomen, dat aan uw wensen voldoet. Dan is de basis al gelegd voor een fantastische vakantie.

Mollösund aan de westkust is één van de oudste vissersdorpjes van het land met een bescheiden inwonertal van 350 mensen in de winter. In het zomerseizoen wordt dat verveelvoudigd, als het charmante dorp met de betoverende scherenkust toeristen in grote getallen aantrekt.

Het tempo is aangenaam in het kleine dorpje, waar de haven met de vele pittoreske oude vissershuizen lokt met gezellige sfeer en versgevangen vis en schelpdieren. Het is ook mogelijk om een boottocht te maken langs de prachtige scherenkust – of om te gaan zwemmen aan één van de kindvriendelijke stranden bij het dorp. Het dorp heeft bovendien veel bezienswaardige musea.