Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

De vakantie naar Denemarken is het allerleukst in een vakantiehuis

... met de mooiste vakantiehuizen en de gelukkigste mensen van Europa biedt NOVASOL bijzondere verblijven aan haar gasten, al 40 jaar lang. Denemarken is een zeer gastvrij land en al jaren een aangenaam en vertrouwd vakantieland bij uitstek. Als grootste aanbieder van vakantiehuizen in Denemarken staan wij graag te woord met raad en daad vanuit onze 28 servicekantoren in heel het land.

Denemarken is de veiligste vakantiebestemming in Europa. Tuinen zijn in de meeste gevallen niet eens omheind en op straat vindt u vaak kraampjes met groenten en fruit waar geen verkoper bij staat. Bij aankoop stoppen de Denen netjes het juiste bedrag in een blikje. In Denemarken heerst een cultuur van vertrouwen. Dit principe wordt ook toegepast door NOVASOL: alles draait om vertrouwen.

De vakantie in Denemarken is voor u het moment waarop de hele familie even uit het dagelijkse leven kan stappen en de dagen samen kan doorbrengen. Een vakantiehuis is hierbij ideaal, omdat een vakantiehuis in Denemarken ieder gezinslid eigen ruimte biedt. En wanneer de kinderen zich thuisvoelen, zijn ook de ouders gerust. In onze kindvriendelijke vakantiehuizen in Denemarken, welke zijn uitgerust met vele leuke extra's krijgen de allerkleinsten de leukste tijd van hun leven, en kunt u zich tegelijkertijd ontspannen.

Gaat u heerlijk met de auto naar uw vakantiehuis in Denemarken, en huur er fietsen voor het gehele gezin via NOVASOL bij. Een verblijf in in combinatie met onze fietsverhuur in Denemarken verzekert u van prachtige fietsroutes en natuurlijk goede service bij een platte band. Daarnaast leveren wij de fietsen af bij uw vakantiehuis in Denemarken, zodat u vollop kunt genieten van de de omgeving!

Zoek vakantiehuizen in Denemarken