Vakantiehuis in Houffalize

Houffalize staat ook wel bekend als het hart van de Belgische Ardennen en is daarom voor veel natuurliefhebbers de perfecte vakantiebestemming. Houffalize ligt immers aan de Ourthe rivier in Natuurpark van de Twee Ourthers. Om het maximale uit je bezoek te halen tijdens je verblijf in Luxemburg is het een goed idee om voor een langere periode een vakantiehuis in Houffalize te huren. De stad is, naast de dorpjes La Roche en Ardenne en Durbuy, een populaire bestemming voor een weekje weg bij veel Nederlanders.

Vakantiehuis in Houffalize

Populaire vakantiehuizen - Houffalize

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Houffalize

Loading...

Wat te doen?

De natuur in Houffalize en omgeving is overweldigend mooi. Je vindt er verschillende valleien, uitgestrekte landbouwvlaktes en dichte bossen. Zo maken ook de bewegwijzerde wandelpaden de bestemming ook bestemd voor wandelaar. Maar ook liefhebbers van kajakken, hengelen en mountainbiken kunnen hier hun ei kwijt. Houffalize is namelijk de beste plek in de Ardenna om te gaan mountainbike.

Voor een beetje cultuur ga je op ontdekking bij kasteel La Roche of leer je meer over de geschiedenis van de stad en hun rol in de Tweede Wereldoorlog. Een stukje rijden van je vakantiehuis vandaan breng je ook naar het Wildpark, de eendenboerderij en verschillende brouwerijen.

Vakantiehuis in Houffalize huren

Een vakantiehuis in Houffalize huren betekent voldoende rust om je heen, genieten van heel veel privacy en een ontspannen vakantie in de natuur. Vanaf je vakantiewoning is een wandeling naar het centrum of het bos zo gebeurd. Je overnacht op een locatie omringd door groen of hebt je eigen tuin of terras.