Vakantiehuis in Blåvand

Vakantiehuis in Blåvand

Vakantiehuis in Blåvand

In en rondom Blåvand heb je alle mogelijkheden bij de hand om een actieve vakantie te beleven. Je kunt hier ook optimaal genieten van de rust, de natuur, de oneindige stranden, de duinen (waar her en der de vakantiehuizen liggen), en de beschermde vogelreservaten. Blåvand is, vooral tijdens de zomermaanden, een levendige stad met een bijna mediterrane sfeer. Langs de hoofdstraat bevinden zich veel winkeltjes, restaurantjes en cafés.

Populaire vakantiehuizen - Blåvand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Blåvand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Blåvand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Blåvand

Loading...

Wat te doen in Blåvand?

Als je eens een dagje buiten je vakantiehuis in West-Jutland wilt doorbrengen, hoef je je in Blåvand echt niet te vervelen. Blåvand is een regio met veel mogelijkheden aan activiteiten. Denk aan vliegeren, golfen, beachvolleyballen, vissen, paardrijden, bowlen. Of wat dacht je van een heerlijke wandeling langs het strand of in het grote bosgebied? Rondom Blåvand vind je tal van uitgestippelde wandel- en fietsroutes. De vakantiehuizen in Blåvand zijn een goed uitgangspunt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Legoland, Givskud Zoo of het visserij- en zeevaartsmuseum.

Een niet te missen is de populaire bezienswaardigheid “Blåvandshuk Fyr”. Deze 39 meter hoge en vierkante vuurtoren werd gebouwd in 1900, als opvolger van de in 1988 gebouwde vuurtoren welke als functie had de maritiem te waarschuwen voor de Horns Rev. De roterende lens werd oorspronkelijk aangedreven door een klok die u nog steeds in de toren kunt zien. De vuurtoren kan het hele jaar bezocht worden en 170 treden leiden naar het observatiedek. In het huis van de voormalige vuurtorenwachter is een VVV-kantoor gesitueerd en een tentoonstelling over het windmolenpark Horns Rev.

Stranden

In Blåvand vindt men kilometers brede witte zandstranden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Hvidbjerg Strand, dat is gelegen in de luwte van Horns Rev (het grootste windmolenpark van de wereld). Dit strand is kindvriendelijk en echt een paradijs voor wie van zon, zand en zee houdt. Kijk dan ook snel voor ons assortiment in kindvriendelijke vakantiehuizen aan de kust in Denemarken.

Auto’s of andere motorvoertuigen zijn op de stranden niet toegestaan. De zee is ten zuiden van Blåvand iets rustiger dan in het Noorden omdat het hier wat beschut ligt. Goede parkeergelegenheden vlakbij het strand.

Huur een vakantiehuis in Blåvand

Het westelijkste vakantiehuisgebied van Denemarken heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot één van de meest populaire toeristische gebieden in Denemarken. De vakantiehuizen in Blåvand zijn vooral populair bij Duitse toeristen. NOVASOL verhuurt in Blåvand vakantiehuizen voor elke vakantie. Wij hebben vakantiehuisjes in alle maten en prijsklassen.