Vakantiehuis in Henne Strand

Henne Strand is één van de meest aantrekkelijke en populaire vakantiegebieden van Denemarken. De omgeving heeft van alles wat te bieden; van brede witte zandstranden, grote duingebieden, bos, heide, tot een groot tal van bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt bezoeken vanaf je vakantiehuis in Henne Strand. Breng ook eens een bezoekje aan Legoland, Kivskud Zoo of het visserijmuseum Esbjerg. In Henne Strand en omgeving hoef je je niet te vervelen met een vakantiehuis in West-Jutland aan de kust in Denemarken.

Ferienhaus in Henne von außen

Populaire vakantiehuizen - Henne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Henne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Henne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Henne

Loading...

Mooiste strand in de omgeving

Het brede witte zandstrand wordt omgeven door hoge duinen. Tussen het strand en het vakantiehuizengebied ligt een beschermd heide- en duingebied. Dit leent zich uitstekend voor lange wandelingen in een prachtige ongerepte natuur. Het is Europa’s breedste en mooiste zandstrand met hoge duinen, die zich tot ver in het achterland uitstrekken. Auto’s zijn niet toegestaan op het strand en het strand is voorzien van de Europese Blauwe vlag.

Vakantiehuis in Houstrup

De vakantiehuizen in Houstrup liggen voornamelijk in beboste gebieden met eindeloze mogelijkheden voor wandel – en fietstochten. Houstrup is een rustige plek, gelegen in een vreedzame omgeving tegen het duingebied van de Blåbjerg Klitplantage. De Blåbjerg Klitplantage is een groot natuurgebied met blauwe meren, mooie duinen, heidevlaktes en een afwisselend bosgebied. Dit gebied is zeer uitnodigend voor buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen, paardrijden, zonnebaden, zeilen, windsurfen of lekker een stukje wandelen. Hier vind je paddenstoelen en bessen en geniet je van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Voor vogelliefhebbers

Als je een vogelliefhebber bent kun je je geluk niet op in het gebied rond Henne Strand. Op het schiereiland Tipperne, in het zuidelijke deel van de Ringkøbinger Fjord, is er een vogelreservaat welke altijd een bezoek waard is. Hier kun je onder meer in de lente en de herfst grote zwermen trekvogels waarnemen. Eveneens is hier een rustplaats voor duizenden eenden, ganzen en waadvogels. Dit is natuurlijk ook een leuke activiteit voor het hele gezin met een verblijf in één van onze vakantiehuizen in Henne Strand.