Vakantiehuis in Houstrup

Houstrup is een rustig vakantiegebied in West-Jutland. Het heeft brede, wit zandstranden met hoge duinen. Het mooie dorp Houstrup is ideaal voor een rustige en ontspannen vakantie in een vakantiehuis in West-Jutland. Huur een van onze aantrekkelijke en comfortabele vakantiehuizen in Houstrup en geniet van de tijd in de prachtige natuur met fascinerende duinen, blauwe meren en uitgestrekte heidevelden.  Tussen het strand en het vakantiehuizengebied bevindt zich een groot heide- en duinlandschap. Vanaf het terras van je vakantiehuis in Houstrup geniet je van een heerlijk uitzicht.  Het lange witte zandstrand is iets verder weg, maar je zult worden beloond met vele ontspannende uren en een prachtig uitzicht op zee.

Vakantiehuis in Houstrup

Populaire vakantiehuizen - Houstrup

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Houstrup

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Houstrup

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Houstrup

Loading...

Wat te doen?

Als je de reis naar Houstrup Strand maakt, kom je op een breed, wit zandstrand met hoge duinen uit, waarvoor de westkust zo bekend is. In het gebied tussen het strand zelf en je vakantiehuis in Houstrup, is er een groot gebied met heidevelden en duinen en pijnbomen. Het gebied is beschermd en ideaal voor een aangename wandeling. Rijden op het strand is niet toegestaan, dus hier kan iedereen echt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving.

Vanuit je vakantiehuis in Houstrup maak je gemakkelijk uitstapjes naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Het is absoluut de moeite waard om naar Blåvand en het indrukwekkende Tirpitz-museum te gaan, dat in 2017 werd geopend en wordt beschouwd als een attractie van topklasse.

Huur een vakantiehuis in Houstrup

Een privé vakantiehuis in Houstrup betekent vrijheid, eindeloze zandstranden, geweldige natuur en veel mooie vakantiehuizen waar je echt kunt genieten van de vakantie met je familie of vrienden. Ervaar de mooiste zonsondergangen op avondwandelingen op het strand en laat je betoveren door de bruisende Noordzee. Het is al jaren een van de meest populaire vakantiehuisgebieden, dus het aanbod van vakantiehuizen in alle soorten en maten is groot. De vakantiewoning is een huis dat uniek en ingericht is naar de wensen van de particuliere eigenaar.