Vakantiehuis in Bjerregård

De landtong die het Ringkøbing Fjord en de Noordzee tekent strekt zich uit van Bjerregård in het Zuiden tot Årgab in het Noorden. Zo is Bjerregård één van de meest aantrekkelijke en gevarieerde gebieden aan de Westkust. Alle krachten van de natuur zijn hier aanwezig; waar de zee en het fjord elkaar treffen. En dat is slechts één van de factoren die deze regio zo fascinerend maken. Een vakantiehuis in Bjerregård maakt je vakantie in deze omgeving nog beter!

Upplev Bjerregård nära Hvide Sande

Populaire vakantiehuizen - Bjerregård

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bjerregård

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bjerregård

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bjerregård

Loading...

Wat te doen in de buurt van je vakantiewoning?

Uiteraard trekken de golven, de grote duinen en de witte zandstranden aan, maar de streek heeft nog veel meer te bieden. Ringkøbing fjord behoort onder andere tot de beste surfgebieden van Noord-Europa. Het lage water in de fjord zorgt ervoor dat het ideaal geschikt is om surfen te leren. Vooral in de zomer wordt hier veel gesurfd. Dicht bij de kust zijn er natuur- en fietspaden aangelegd. En ook voor de sportvisser biedt deze regio genoeg vertier. Oftewel: deze regio is de perfecte locatie om een vakantiehuis in Bjerregård te huren. Van de vele activiteiten en bezienswaardigheden die dit gebied te bieden heeft, noemen wij er een paar: windsurfen op de Ringkøbinger Fjord, waterski kabelbaan, vissen, strand marathon (North Sea Beach Marathon), paardrijden en vogelreservaat Tipperne.

Als natuurliefhebber naar Bjerregård

De mooie ongerepte natuur gecombineerd met het wisselen van de jaargetijden en de daarbij behorende kleuren is ongeëvenaard. Op het schiereiland Tipperne, in het zuidelijke deel van de Ringkøbinger Fjord, is er een vogelreservaat welke altijd een bezoek waard is. Hier kun je onder meer in de lente en de herfst grote zwermen trekvogels waarnemen – ook wel de “Zwarte Zon” genoemd. In dit gebied geniet je zowel van het heerlijke landschap van de Ringkøbinger fjord als ook het brede duinlandschap en de kilometers lange stranden van de Noordzee. Ideaal geschikt voor een vakantie aan zee in Denemarken.

Stranden in de omgeving

  • Nymindegab: Ligt aan het einde van Ringkøbing Fjord. Hier heb je de Noordzee met zijn witte zandstrand en de hoge duinen aan de ene kant en aan de andere kant het Fjord. Auto’s zijn niet toegestaan op het strand.

  • Bjerregård, Skodbjerge, Haurvig of Årgab: Fijn zandstrand het is niet toegestaan met de auto op het strand te komen.

Huur een vakantiehuis in Bjerregård

Wacht niet langer en boek je ideale vakantiehuis Bjerregård; de ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde en welverdiende vakantie!