Vakantiehuis in Vejers

Vejers is één van de oudste en meest bekende badplaatsen van Denemarken. Vejers is opgedeeld in een zuid- en noordstrand dat door een klein beekje gescheiden wordt. Het zuidstrand wordt volop benut door badgasten die met de auto tot aan het strand kunnen rijden, hiervoor is genoeg plaats. Vejers Strand is goed om te vliegeren. Achter de duinen liggen de vakantiehuizen in West-Jutland en het leuke centrum met meerdere winkels en restaurantjes.

Vakantiehuis in Vejers strand

Populaire vakantiehuizen - Vejers Strand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vejers Strand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vejers Strand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vejers Strand

Loading...

Steden in de omgeving

De stad Gærup ligt in een schilderachtige omgeving in het midden van de natuur. Hier vindt u een groot aantal bezienswaardigheden, activiteiten, winkelmogelijkheden en restaurants die het plaatsje Gærup tot een aantrekkelijke vakantiebestemming maken om je vakantiehuis te reserveren. Het dorp Mosevrå ligt in een uniek landschap aan de Ho baai, en is het perfecte uitgangspunt voor trips naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Slechts op enkele kilometers ten Noorden van Esjberg vindt u het dorp Sjelborg. De omgeving en de natuur rond het dorp is erg mooi en heel rustig. 

In de omgeving zijn voldoende bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld lekker vissen, of breng een bezoekje aan het sportcentrum in Blåvandshuk, Legoland®, de strandmarathon in het laatste weekend van juni of sla je slag op één van de 5 golfbanen in de omgeving. Of wat dacht je van een avondje ontspannen in je eigen vakantiehuisje in Vejers? Neem een goed boek mee en geniet van de rust.