Vakantiehuis in Søndervig

In de omgeving van Holmsland Klit en Ringkøbing vind je tal van leuke recreatiemogelijkheden voor de hele familie. Het Noordelijke gedeelte van Ringkøbing is inspirerend en ontspannend, of je nu een wandeling door Ringkøbing wilt maken, één van de mooiste steden in Denemaken met lage, rode bakstenen gebouwen, of dat je een fietstocht maakt langs de fjord. Het is ongetwijfeld voor velen een ideale locatie om een vakantiehuis in Søndervig te huren.

Vakantiehuis in Søndervig

Populaire vakantiehuizen - Søndervig

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Søndervig

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Søndervig

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Søndervig

Loading...

Wat te doen in de omgeving van je vakantiehuis?

In de stad Søndervig is het hele jaar wel iets te beleven. Je vind hier kunsthandwerk, cafés, restaurants en het grote Beach Bowl center. Het gebied is ook zeer geschikt voor lange wandelingen door de bijzondere natuur welke kenmerkend is voor Holmsland Klit. In Lodbjerg Hede, een aangelegd zanderige vlakte, ligt momenteel een nieuw vakantiehuisgebied.

Verder naar het noorden ligt Vester Husby, een voormalig plantage gebied, waar alle vakantiewoningen in Denemarken op een groot natuurlijk grondstuk liggen. Meer zuidelijk vind je de bekende vakantiehuizengebieden Klegod en Nr. Lybgvig.

De ongerepte en zorgvuldig gecultiveerde natuur in het gebied van Fjand naar Vejlby Klit geeft de gelegenheid om hele bijzondere ervaringen op te doen. Hier vindt u de zee en kilometers brede zandstranden, duin- en bosgebied, vogelreservaten, kleine dorpjes en vissersdorpen. Het gebied is een paradijs voor een visvakantie in Denemarken, want – afhankelijk van het seizoen – kun je hier forel, baars, snoek en zalm vinden in de meesten wateren.

De omgeving is inspirerend en ontspannend, of je nu gaat wandelen of fietsen langs de fjorden. De omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden en activiteiten. En wat is nou de beste manier om je vakantie door te brengen in Søndervig? Juist, door het boeken van een gezellig vakantiehuis met heel het gezin in Denemarken!

De stranden

Tussen Hvide zand in het zuiden en Thyborøn in het noorden liggen prachtige zandstranden. Ook zijn er duingebieden met heuvels die bescherming bieden tegen de wind. Maak een mooie wandeling op het strand, ga op zoek naar mooie stenen en schelpen en geniet van de frisse zeelucht en prachtige zonsondergangen.

  • Søndervig: Zandstrand met stenen en duinen. Het is niet toegestaan met de auto op het strand te komen.

  • Nr. Lyngvig: Breed zandstrand met weinig stenen en duinen. Het is niet toegestaan met de auto op het strand te komen.

  • Houvig: Zanstrand met witte duinen en wat stenen. Het is niet toegestaan met de auto op het strand te komen.

  • Vrist, Vejlby Klit, Husbu en Vedersø Klit: Zandstrand met duinen. Het is niet toegestaan met de auto op het strand te komen.