Vakantiehuis in Hvide Sande

Hvide Sande is prachtig gelegen aan Holmsland Klint, net tussen de Noordzee en de Ringkøbing Fjord. Dit betekent dat je vanuit je vakantiehuis in Hvide Sande nooit ver naar het water hoeft te gaan. De stad Hvide Sande is een levendige havenstad met goede attracties voor het hele gezin. De nabijheid van de wilde en fascinerende Noordzee heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de stad, waar het vissen natuurlijk altijd centraal heeft gestaan. Met brede zandstranden en duinen is het havenstadje Hvide Sande een heerlijke vakantiebestemming in Denemarken. Hvide Sane ligt aan de westkust van Denemarken in West-Jutland en is omringd door water. De haven is een populaire plek met enkele visrestaurant, maar ook het kleine centrum vol met winkels en terrassen zijn extra gezellig. Voor vissers is dit een geweldige locatie, want vissen vanaf de pier of de kade is mogelijk. Vanaf je vakantiehuis op Hvide Sande kun je ook een actieve vakantie in West-Jutland beleven op de windrijke stranden, bijvoorbeeld met surfen.

Hvide Sande strand

Populaire vakantiehuizen - Hvide Sande

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hvide Sande

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hvide Sande

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hvide Sande

Loading...

Bezienswaardigheden

In de omgeving van Hvide Sande kunt u uitkijken naar een groot en divers aanbod van attracties. Je zult in staat zijn om attracties te vinden die aantrekkelijk zijn voor zowel volwassenen als kinderen van verschillende leeftijden. Er zijn verschillende attracties die per fiets kunnen worden bezocht.

  1. Park Vikingehavn: Als je de reis naar de bodem van de Ringkøbing Fjord neemt en een beetje het land inrijdt, kom je bij Bork Vikingehavn. In het grote gebied wordt je 1000 jaar terug in de tijd meegenomen. In het dorp Viking zie je de prachtige langhuizen waar de Vikingen woonden en werkten.

  2. Avonturenpark: In het midden van Søndervig en Ringkøbing ligt het leuke avonturenpark. 

  3. Fort Houvig: Net ten noorden van Søndervig zie je een van de belangrijkste Duitse vestingwerken uit de Tweede Wereldoorlog. 

  4. Deense vliegmuseum: Wanneer je in een huisje in Hvide Sande bent, is Stauning niet ver weg. Hier kun je het Danish Air Museum bezoeken.

Vakantiehuis in Hvide Sande

Met een vakantiehuis in Hvide Sande beleef je de ultieme strandvakantie. Het uitzicht op het water vanaf je vakantiewoning is rustgevend. Door hier te overnachten zijn excursies naar andere kustplaatsjes, zoals Sonderbig of Nymindgab, mogelijk. Daarom is in de zomermaanden een vakantiehuis in Hvide Sande zo populair.