Vakantiehuis in Jegum Ferieland

Jegum Ferieland is een redelijk nieuw vakantiehuizengebied. Het ligt iets teruggetrokken van de Noordzee. De prachtige stranden van de Westkust vind je op 10 kilometer afstand. Het gebied is erg populair omdat het in de buurt ligt van bekende en populaire strandbestemmingen als Henne Strand, Vejers Strand en Blåvand. Daarnaast ligt het niet ver van oude steden zoals Varde, Ringkøbing en Ribe. Vanuit Jegum Ferieland is het slechts 6 kilometer naar Oksbøl, 15 kilometer naar Varde, 30 kilometer naar Esbjerg en 60 kilometer naar Legoland. Oftewel: de ideale locatie om een vakantiehuis in Jegum Ferieland te boeken voor een gevarieerde vakantie in Denemarken.

Vakantiehuis in Jegum Ferieland

Populaire vakantiehuizen - Jegum Ferieland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Jegum Ferieland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Jegum Ferieland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Jegum Ferieland

Loading...

Wat te doen in Jegum?

In de zomermaanden is Jegum Ferieland het middelpunt van verscheidene activiteiten. Alles speelt zich rechtstreeks af in Jegums “speelland” met springkasteel, minigolf, tennisbanen en een voetbalveld. Je vindt hier ook een supermarkt, een restaurants en een kleine speeltuin die het hele jaar bijna dagelijks geopend is.

Wie Jegum Ferieland nog niet kent, moet het echt leren kennen. En voor degene die het al wel kennen, die zien wij vaak weer terugkomen naar Jegum Ferieland. Een vakantiehuis of een appartement in Jegum Ferieland is ideaal geschikt om de interessante omgeving te leren kennen. Of je nou kiest voor een actieve of een ontspannen vakantie.

Stranden

  • Henne strand: Breed, wit zandstrand met een groot duingebied. Europa’s breedste en mooiste zandstrand met hoge duinen, die zich tot ver in het achterland uitstrekken. Auto’s zijn niet toegestaan op het strand en het strand is voorzien van de Europese Blauwe vlag.

  • Vejers Strand: Het zuidelijke deel van Vejers Strand is voor diegenen die met de auto naar het strand gaan. Het noordelijke deel is voor mensen die zonder motorvoertuig naar het strand komen. Het totale strand bestaat uit wit zand en duinen. Sinds 2001 is er een reddingsbrigade op het strand aanwezig.

  • Grærup Strand: Zeer rustige omgeving met mooi wit zandstrand. Auto’s zijn hier niet toegestaan. Grærup Strand ligt tussen Vejers en Børsmose.

Vakantiehuis in Jegum Ferieland huren

Niet alleen de locatie en de uitgebreide recreatiemogelijkheden maken Jegum Ferieland een populaire bestemming, ook de gunstige huurprijzen van de vakantiehuizen in Jegum zijn een goede reden om naar dit gezellige vakantieoord af te reizen. De comfortabele vakantiehuizen in Jegum Ferieland van NOVASOL zijn uitermate geschikt voor je vakantie in West-Jutland. Of je nu een groot, klein, luxe of eenvoudig ingericht vakantiehuis zoekt, wij hebben alle soorten vakantiehuizen in ons aanbod.