Vakantiehuis in Havelsee

Trakteer jezelf op een vakantie tussen eindeloze groene weiden, prachtige meren en rivieren en een heerlijk briesend briesje met je eigen vakantiehuis in Havelsee. De naam van de plaats bestaat uit Havel en Pritzerber See, twee wateren die het landschap en de hele plaats karakteriseren. Met een vakantiewoning in Brandenburg aan deze meren kom je helemaal tot rust of verken juist de omgeving als je niet kunt stilzitten.

vakantiehuis in Havelsee

Populaire vakantiehuizen - Havelsee

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Havelsee

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Havelsee

Loading...

Actieve vakantie in Havelsee

Havelsee is een echt wonderland van flora- en faunagebieden evenals prachtige natuurgebieden en natuurlijke wateren. Hierdoor is de omgeving van je vakantiehuis in Havelsee ideaal voor watersport en wandelingen.

Watersport

Tijdens je vakantie in Brandenburg In een appartement Havelsee ben je altijd in de buurt van deze idyllische wateren, daarom is de vakantieregio een paradijs speciaal voor watersport. In Havelsee wordt watersporttoerisme steeds belangrijker vanwege de directe ligging op de rivier van de stad.  Zeilen, kanoën, stand up peddelen, waterskiën, zwemmen - de recreatieve mogelijkheden op en in het water zijn eindeloos in Havelsee. De regio wordt gedomineerd door water en watersport - zo veel dat veel restaurants hun eigen aanlegsteiger hebben.

Wandelen

Ook wandelaars komen in Havelsee niets te kort. Vanuit je vakantiehuis in Havelsee maak je prachtige wandelingen langs de Benedenhavel en zijn zijrivieren en genieten van de oorspronkelijke natuur. Speciaal aanbevolen is de Havelhöhenweg, die langs de steile kust van de Havel loopt. Vanaf hier geniet je van een uniek uitzicht op de Havelland.

Fietsen

Voor degenen die van fietsen houden, is het Havel-fietspad een geweldige kans om het landschap te ontdekken. Het fietspad, dat wordt beschouwd als een van de mooiste rivierfietsroutes in Duitsland, leidt langs de Havel door kleinere steden, ook een ritje op de veerboot naar Kützkow is op het circuit. Het gaat verder door het unieke landschap van het merengebied van Mecklenburg, langs statige kastelen en residenties aan de monding van de Elbe.

Ontdek charmante steden in de omgeving

Het hoeft niet altijd om sport te gaan - liefhebbers van cultuur zullen ook een aantal interessante bezienswaardigheden in en rond Havelsee vinden.

Pritzerbe

Breng zeker een bezoek aan het stadje Pritzerbe in Brandenburg met zijn historische centrum, dat getuigt van de meer dan duizend jaar oude geschiedenis van de stad.

Berlijn

Na te hebben genoten van de rust en idylle, kan het snel de drukte van de grote hoofdstad Berlijn ingaan. Hier zijn de mogelijkheden oneindig en een ware tegenpool van Havelsee. Berlijn ligt op slechts 45 kilometer afstand van Havelsee.