Vakantiehuis in Heidesee

Heidesee is een kleine vakantiebestemming op 30 kilometer afstand van Duitse hoofdstad Berlijn. De volgende grotere stad is Königs Wusterhausen. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt je vakantiehuis in Heidesee in een prachtige heide, waar meren, rivieren en kanalen doorlopen. Waarom reizen naar de zee als er zoveel prachtige meren in Duitsland zijn, waar je kunt genieten van een onvergetelijke zomervakantie.

Ferienhaus Heidesee - Brandenburg

Populaire vakantiehuizen - Heidesee

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Heidesee

Loading...

Dahme-Heideseen

Hier vind je tijdens je vakantie in Heidesee talrijke meren, idyllisch gelegen in uitgestrekte bossen. Het bezoekerscentrum van het park bevindt zich in kasteel Storkow, waar bezoekers een uitgebreid inzicht krijgen in de geschiedenis van natuur en cultuur.

Südheide

Aan de rand van het natuurpark Südheide vind je een prachtige interactie tussen water, bos en heide. Goed gemarkeerde wandel-, fiets- en ruiterpaden nodigen je uit om de omgeving te ontdekken.

Met de kinderen naar de Heidensee

 Grote attractieparken bevinden zich in de buurt van de Heidesee: Heidepark Soltau, Vogelpark Walsrode, Serengeti Park Hodenhagen, Celler Badeland, Filmtierpark Eschede, Otterzentrum Hankensbüttel en Panzermuseum Munster.

Vakantiehuis bij Heidesee huren

Jouw vakantiehuis bij de Heidesee ligt vlakbij verschillende meren, zoals de Dolgensee, Langersee of de Wolzigersee. Zwemmen, duiken of andere watersporten behoren tot de favorieten. Voor een fantastische familievakantie heb je een vakantiehuis van NOVASOL nodig. Hier kun je een ontspannen en zorgeloze vakantie doorbrengen in een van onze comfortabele vakantiehuizen in Brandenburg.