Vakantiehuis in Milmersdorf

Het dorpje Milmersdorf ligt in de vakantieregio Uckermark in Brandenburg. Het is een kleine, rustige plaats met ongeveer 1.500 inwoners. Als je wilt genieten van een vakantie op het platteland en in een prachtig landschap met veel bossen, moerassen, rivieren, weilanden en eindeloze meren, ben je hier aan het juiste adres.  Vanuit je gezellige vakantiehuis in Milmersdorf maak je prachtige wandelingen door het dorp.

Milmersdorf

Populaire vakantiehuizen - Milmersdorf

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Milmersdorf

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Milmersdorf

Loading...

Een paradijs voor natuurliefhebbers

Onz mooie vakantiehuizen in Milmersdorf zijn vooral interessant voor toeristen vanwege de ligging in het midden van het biosfeerreservaat Schorfheide-Chorin. Het UNESCO-beschermingsreservaat ten noorden van Berlijn is een van de grootste natuurreservaten in Noord-Duitsland. Het biedt onze vakantiegasten talloze mogelijkheden om de prachtige natuur bij het appartement in Brandenburg te ontdekken.

Het bos, vol met paddenstoelen op het juiste moment van het jaar, ligt op slechts 300 meter afstand en strekt zich overal uit. Terwijl je je ontspant op de ligstoelen op het grote grasveld of ligt te zonnebaden bij het vakantiehuis, geniet je volledig van de gevarieerde natuur.

Wat te doen?

In het natuurpark Uckermärkische meren breng je je vakantie door in Milmersdorf. De locatie van de vakantiewoning is het ideale startpunt voor allerlei activiteiten. Geniet van het thermale bad Naturtherme in Templin, wandel door het biosfeerreservaat Schorfheide-Chorin en bezoek het dierenpark Schorfheide.

Vanuit het heuvelachtige, rustieke bos begin je aan een van de vele wandelingen of fietstochten. Op het zeer goede netwerk van fietspaden, ontdek je keer op keer nieuwe stille meren of idyllische dorpjes.

Vakantiehuis in Milmersdorf huren

Gezellige en idyllische vakantiehuizen in Milmersdorf voor gezinnen, voor groepen en voor iedereen die met zijn hond op vakantie wil vind je bij NOVASOL. Hier vind je het juiste vakantiehuis of appartement, afhankelijk van je persoonlijke wensen. Een vakantiehuis in Milmersdorf biedt een goed alternatief voor een hotel. De appartementen in het centrum van Milmersdorf zijn vooral populair, dus je moet vroeg boeken, als je dicht bij de stad wilt verblijven.