Vakantiehuis in Marienmünster

Marienmünster ligt in het natuurpark Teutoburger Woud, in het noordoosten van Noordrijn-Westfalen. Huur één van onze vele vakantiehuizen in Marienmünster en geniet van een onvergetelijke vakantie in Noord-Rijnland-Westfalen. Uitgestrekte velden, weiden en bossen wachten op je komst.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Marienmünster

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Marienmünster

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Marienmünster

Loading...

Wat te doen in Marienmünster?

De stad is vernoemd naar het voormalige benedictijnenklooster Marienmünster, dat tegenwoordig nog steeds het symbool van de stad is. Tijdens je vakantie in Marienmünster moet je naar de vele gebouwen en parken van de stad kijken. De voormalige benedictijnenabdij Marienmünster werd gesticht in de 12e eeuw en is tegenwoordig is het een erkend pelgrimsoord. Een andere attractie van Marienmünster is de Oldenburg. Een krachtige 14e-eeuwse woontoren vormt het centrum van het complex. Het barokke kasteel Vörden wordt omringd door een openbaar toegankelijk kasteelpark. 

Niet ver van je vakantiehuis in Marienmünster vind je 130 km bewegwijzerde wandelpaden en talrijke fietspaden. Het rivierlandschap, bergkammen en uitgestrekte bossen zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. Na de spannende en vermoeiende natuuractiviteiten kun je ontspannen in je vakantiehuis in Marienmünster en genieten van de unieke privésfeer.

Vakantiehuis in Marienmünster huren

Geniet in Marienmünster van de warme sfeer van Westfaalse gastvrijheid in een vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen. Een vakantiehuis in Marienmünster is een geweldige plek voor een ontspannen vakantie met het gezin. Liefdevol ingericht en uitgerust met alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie, is een vakantieappartement in Marienmünster een goede keuze voor een afwisselende vakantie.