Vakantiehuis in Extertal

Extertal

Vakantiehuis in Extertal

Met je eigen vakantiehuis in Extertal breng je een onvergetelijke vakantie door met het hele gezin. Het rivierlandschap, de heuvels en uitgestrekte bossen zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. Extertal ligt in het midden van het mooie Duitsland in het gebied Weser Berglang. Binnen twee uur rijden vanaf de Nederlandse grens bereik je dit lieftallig plaatsje.

Populaire vakantiehuizen - Extertal

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Extertal

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Extertal

Loading...

Bezienswaardigheden en activiteiten

Op een uurtje rijden van je vakantiehuis vind je tal van excursiemogelijkheden; zoals druipsteengrotten, Kids Dinoworld, Wildpark Luneburger heide, Bad Pyrmont Kurpark , Junkerhaus of Dinosarierpark Munchehagen. Daarnaast kan je een van de kastelen bezoeken, zoals Schloss Buckeburg of Schloss Hamelschenburg.

In Extertal is er een gevarieerd aanbod van sportieve activiteiten: wandelen, fietsen of zwemmen behoren tot de populairste activiteiten. Ongeacht het seizoen is er altijd iets te doen, waardoor het de ideale omstandigheden biedt voor een afwisselende vakantie in Extertal.

Genieten in een vakantiehuis in Extertal

De vakantiehuizen en chalets in Extertal zijn uitgerust met alle gemakken en bevinden zich in een rustige omgeving. Zo'n vakantiewoning in Noordrijn-Westfalen maakt jouw vakantie een stuk aangenamer. Met een knus en goed ingericht huisje overnacht je in een mooie landschap.