Vakantiehuis in Schieder-Schwalenberg

Huur een leuk appartement in het midden van het oude centrum van Schwalenbergof een gerenoveerd vakwerkhuis in Schieder om je vakantie door te brengen in Schieder-Schwalenberg. Je vakantiehuis in Schieder-Schwalenberg is ingericht met elementen in landelijke stijl.

Schieder-Schwalenberg

Populaire vakantiehuizen - Schieder-Schwalenberg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Schieder-Schwalenberg

Loading...

Wat te doen in Schieder-Schwalenberg?

Geniet van de historische stad, het prachtige gebied rond Schwalenberg en de barokke tuin van Kasteel Schieder tijdens je verblijf in Noordrijn-Westfalen. In het district Schieder heb je met de papierfabriek Plöger; een van de belangrijkste technische culturele monumenten van Noord-Rijnland-Westfalen ,Aan de andere kant vind je in de wijk Schwalenberg een idyllisch vakwerkstadje met het historische stadhuis uit 1579. Door zijn centrale ligging biedt je vakantiehuis in Schieder Schwalenberg het ideale startpunt voor excursies in de omgeving. Laat je terugvoeren naar vervlogen tijden in Marienmünster in de abdij van de Benedictijnen. Wandel- en fietspaden nodigen je uit om te genieten van de natuur in Beverungen. In Lügde wacht een stadscentrum met een stadsmuur op je. Wandel door de tuinen van de abdij van Falkenhagen en door de 12e-eeuwse oude binnenstad.

Vakantiehuis in Schieder-Schwalenberg

Bezienswaardigheden

Vanuit je vakantiehuis in Schieder-Schwalenberg kun je de zuidwestelijke regio verkennen na een ontspannen ontbijt. Bezoek Schloss Schieder en wandel door de barokke tuin. In Schwalenberg zult u gefascineerd zijn door het historische stadhuis en de kerk in het midden van het stadscentrum. Bewonder het viaduct in Altenbeken met een lengte van 482 meter en een hoogte van 25 meter.

Vakantiehuis in Schieder-Schwalenberg huren

Geniet van je vakantie in Schieder-Schwalenberg in Noord-Rijnland-Westfalen. Ontspan in een vakantiehuis of appartement zonder gestoord te worden door anderen. De regionale keuken zal je verwennen met lokale specialiteiten of maak het klaar in je eigen keuken. Geniet van een heerlijke nachtrust en vervolgens van je ontbijt in alle rust, wanneer je maar wilt en zin in heeft.