Vakantiehuis in Bonifacio

Bonifacio is een havenstad, en ligt aan een 1,5 kilometer lange baai, op een smal schiereiland van wit kalksteen. In het zuiden van Corsica is er een heel bijzonder juweel: het oude vestingstadje Bonifacio. Wie haar vanuit de zee benadert, wordt beloond met een fantastisch uitzicht op de torenhoge stad op de kliffen boven de zee. Fotografen van over de hele wereld zijn altijd gefascineerd door dit motief. In Bonifacio zijn er veel mooie accommodaties, zowel vakantiehuizen als appartementen, hier kun je comfortabel wonen en ten volle van je verblijf in de stad genieten. Verblijf daarom in het geweldige zuiden van Corsica in een vakantiehuis in Bonifacio.

Przykładowy dom w Bonifacio

Populaire vakantiehuizen - Bonifacio

Loading...

Wat te doen?

Er zijn veel bezienswaardigheden in deze ongewone oude stad: de prachtige oude haven, net achter de muren van een oud fort gebouwd om Bonifacio te beschermen tegen de zee, de citadel, de kerk van Saint Dominique, evenals de trappen van de koning van Aragon. Het gebied is ook interessant, je kunt prachtige uitstapjes maken en bijvoorbeeld de vuurtoren in Pertusato bezoeken, of per boot naar de nabijgelegen Lavezzi-eilanden varen, een archipel die wordt beschermd vanwege zijn unieke natuur en schoonheid.

Hoe bereik je Bonifacio?

Tot voor kort was het gemakkelijker om deze plaats over zee te bereiken dan over land. Degene die de landroute kiest, zal de bekende wijk genaamd La Marina tegenkomen. Het ligt aan het einde van de baai. Een breed scala aan restaurants, of pubs en cafés zijn gemakkelijk te vinden in het bovenste deel van de stad (Ville Haute). Aan het einde van de kust, onder de krijtrotsen zijn er veerboten die reizigers van Bonifacio naar Santa Teresa brengen, evenals naar de stad Gallura op Sardinië.

Vakantiehuis in Bonifacio huren

Het charmante vakantiehuis in Bonifacio verwelkomt zijn gasten optimaal. De vakantiewoningen bieden een modern en aangenaam interieur, dat uitnodigt om te ontspannen. De woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen na het verkennen van het gebied gedurende de dag. In de moderne keuken kunt u uw favoriete gerechten bereiden. Geniet van het milde, Corsicaanse klimaat in de tuin of tijdens het eten op je overdekte terras.