Vakantiehuis in Figari

Verblijf in de hoofdstad van het uiterste zuiden van Corsica, op minder dan een uur van de hemelse stranden van het zuiden in een vakantiehuis in Figari. Figari is de ideale plek om Zuid-Corsica te bezoeken met familie of vrienden, ongeacht het seizoen! Het geweldige Corsicaanse Zuiden heeft stranden, bergen en diverse flora en fauna. Het strand van Pianottoli is een sublieme strand om surfen, zeilen, zwemmen of zonnebaden.

Ferienhaus Figari - Korsika

Populaire vakantiehuizen - Figari

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Figari

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Figari

Loading...

Wat te doen?

Tussen de vegetatie en kurkeikenbossen nodigt de regio uit lokale producten te proberen. Sommige boerderijen openen hun deuren met proeverijen van vleeswaren en wijn. Het plezier van het ontdekken van boerderijen in de regio is een van de hoogtepunten van een gezinsvakantie. Een vakantiehuis in Figari biedt ook de mogelijkheid om actief bezig te zijn. Met zijn baai met veel wind zijn windsurfen en kitesurfen populaire activiteiten. Ook kajakken, peddelen en lange wandelingen zijn een goede manier om de kustlijn vanaf de zee te ontdekken.

Beschermde baaien en zandstranden

Voor deze bestemming aan zee is het echt onmogelijk om de stranden te negeren. De geografische ligging van Figari maakt het mogelijk om te genieten van de kust rond Porto-Vecchio. In een opeenvolging van beschermde baaien verbindt de oostkust zeven magische stranden. Van Fautea in het noorden tot Rondinara in het zuidenvind je fijne zandstranden en dennenbossen. Soms voegen sommige porfierrotsen hun roodbruine toon aan de landschappen toe. Een vakantiewoning in Figari blijft het perfecte startpunt om de natuurlijke wonderen van de regio te ontdekken.

Vakantiehuis in Figari huren

In het uiterste zuiden van het eiland voegen de vakantiehuizen in Figari toe aan de pittoreske charmes van de regio. Voor gezinnen is een vakantiehuis in Corsica een ideale omgeving om te overnachten in Figari. barbecue-avonden en zwemmen in het zwembad zorgen voor een exotische sfeer tijdens je verblijf. Voor koppels biedt een vakantieappartement in Figari vele voorzieningen. Prachtig uitzicht en diners op het terras dompelen ze onder in een onvergetelijke ervaring.