Vakantiehuis in Calvi

Het pittoreske stadje Calvi is een echt klein juweeltje voor vakanties. De stad is beroemd als geboorteplaats van Christopher Columbus en heeft een lange en opwindende geschiedenis. In Calvi vind je een doolhof van steile, geplaveide straatjes, vol met exclusieve winkels, gezellige cafés met buiten dineren en restaurants

Korsyka

Populaire vakantiehuizen - Calvi

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Calvi

Loading...

Natuuravontuur in Calvi

Naast de vele watersportactiviteiten zoals windsurfen, waterskiën, jetskiën en paragliden biedt Calvi nog veel meer. Er zijn bijvoorbeeld 250 kilometer wandelpaden in de omgeving van Calvi en het natuurparadijs Pointe de Revellata, het schiereiland dat zich uitstrekt tot aan de zee ten westen van de stad.

Scandola National Park

Corsica heeft ook uitstekende duiklocaties, neem bijvoorbeeld. een dagtocht naar het natuurreservaat Scandola. Er is dagelijks vertrek vanuit de haven van Calvi. Of je nu duikt of niet, een dagtocht naar het Scandola National Park is een ervaring. De grafische rotsformaties met diepe grotten en kleine baaien zijn gewoon adembenemend en met een beetje geluk zie je zowel dolfijnen als zeehonden in Scandola.

Stranden bij uw vakantiehuis in Calvi

In de geweldige omgeving van je vakantiehuis in Calvi zijn er een aantal stranden waar je geniet van de zon en de schitterende omgeving.

Plage de Calvi

Het mooie 6 km lange fijne zandstrand kan te voet worden bereikt vanuit het centrum. Het rustige, lage water en de aanwezigheid van een badmeester maken het strand geschikt voor gezinnen met kinderen. Het strand heeft ook leuke faciliteiten zoals picknickplaatsen, snackbars, windsurfen, waterskiën, jetskiën en paragliden.

Plage de l'Alga

Prachtig bezocht strand, iets verder uit de kust gelegen richting Pointe de Revellata. Hier is rust en een heerlijk zandstrand.

Arinella en Algaio

De beste stranden in de omgeving met een mix van zandstrand en kliffen, evenals een prachtig uitzicht over de baai en de stad Calvi.