Vakantiehuis in Sartène

Sartène ligt in het zuiden van het eiland Corsica , ongeveer 15 km ten noorden van de kust- en badplaats Tizzano. Het dorp ligt op een rotsachtige helling en domineert de hele vallei van Taravo en Valinco en Rizzanese. Verblijf in een vakantiehuis in Sartène tussen heuvels, rivieren, tradities en paradijselijke stranden. Dit oude bergdorp ligt dicht bij het strand en is een goede keuze voor een geslaagde vakantie in Corsica. Sartène wordt niet voor niks vaak het meest Corsicaanse van alle steden op het eiland genoemd.

Ferienhaus Sartène  - Korsika

Wat te doen?

Deze middeleeuwse sfeer is nog steeds voelbaar in de oude stad. De dichte, machtige stenen huizen en kronkelende straatjes geven een idee van de voorbije, sombere tijden. Het centrum van Sartène is de "Place de la Libération" met de kerk Sainte-Marie valt niet te missen. De hele regio rond Sartène staat bekend om zijn prehistorische getuigenissen en de prachtige bestemming van veel bezoekers. Wandelliefhebbers krijgen waar voor hun geld in het lage gebergte Alta Rocca.

Ervaar de Corsicaanse kust

Als je de prachtige kust van Corsica wilt ervaren, is het niet ver naar de kustplaatsen Tizzano of Propriano aan de prachtige Golf van Valinco. Dromerige baaien worden afgewisseld met ruige rotsen. Fijne zandstranden en helder water zorgen daarnaast voor een geweldig zwem- en watersportplezier.

Vakantiehuis in Sartène huren

Overnachten in een van de vakantiehuizen op Corsica is een goed idee als je meer van het eiland wilt verkennen. Met een vakantiehuis in Sartène verblijf je op een ideale locatie, en tussen de lokale bevolking. Het verkennen van de omgeving en een dagje strand zijn populaire dagactiviteiten. In de avond trek je je terug in je gezellige Franse vakantiehuis en geniet je van alle rust, privacy en ruimte. Bij het ontbijt geniet je van een fantastische panoramisch uitzicht door de prachtige locatie op een heuvel. De vakantie in Sartène valt bijna niet te overtreffen als je een NOVASOL vakantiewoning huurt.