Vakantiehuis in Coti-Chiavari

Coti-Chiavari ligt boven de zee en heeft een adembenemend uitkijkpunt. Het is een charmant dorpje aan zee waar het goed toeven is. Vanaf het dorpsplein, in de schaduw van moerbeibomen, bewonder je het uitzicht op de Golf van Ajaccio. Een paar kilometer onder het dorp, is het de ideale plek om te verblijven in vakantiehuis in Coti-Chiavari. Het prachtige eeuwenoude eucalyptusbos zal je betoveren.

Uitzicht op Coti-Chiavari

Populaire vakantiehuizen - Coti-Chiavari

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Coti-Chiavari

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Coti-Chiavari

Loading...

Strandplezier in Coti-Chiavari

Een van de mooiste stranden van Corsica zijn het strand van Argent of het strand van Verghia. Deze liggen aan de voet van het dorp. Het heldere water en het witte zand zullen je zeker verleiden. Ontdek de charme van Corsica dankzij een vakantiehuis in Coti Chiavari.

Strand van Coti-Chiavari

Vakantiehuis in Coti Chiavari: wat te zien, te doen?

In de omgeving van je vakantiehuis in Coti-Chiavari kun je Ajaccio bezoeken. De oude stad en de geschiedenis van Napoleon zijn onlosmakelijk verbonden. Het toeristenbureau organiseert in de loop van het seizoen spannende rondleidingen met verschillende thema's. Op zaterdagochtend vind je lokale producten op de markt. Met vakantiewoning in Corsica is een ijsje in de kleine badplaats Porticcio (22 km) binnen handbereik of neem de ​​pendelboot over de Golf van Porticcio naar Ajaccio. Vergeet de kustweg niet die uitkijkt over de zee met een oogverblindend panorama dat doorloopt naar het zuiden naar Porto Pollo en Cupabia.